Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem mikor szerelmes vagyok, hogy szétesek?
A szerelem az emberi kultúrában és inteligenciában egy leírhatatlan érzés!Én személy szerint a szerelmem jelenlétében mindig zavarban vagyok!Érzem,hogy lelkem időben és térben eltávolodik és egyetlen vágyam,hogy mindig vele lehessek,kizárva a külvilág gondjait és megpróbáltatásait.Így könnyeben elviselem a nehéz napokat is.Egész nap csak ő jár a fejemben!Reggel amikor felkelek egyből ő jut eszembe,lefekvéskor ő az utolsó gondolatom!Gyakran álmaimban is előjön.Amióta beleszerettem azóta szeretek gimnáziumba járni,mert tudom,hogy ő ott fog várni.Ez az érzés számomra nem e világi,hanem......
...,hogy a kérdésre visszatérjek igen,én is szoktam olyat érezni,hogy "szétesek,, csak én nem így fogalmaznám meg azt a testemen áthatoló mesés érzést amikor megfáradt lelkem próbál kijutni bezárt testemből,hogy így gondolataim,mint a szabad madár szárnyalhassanak egy új létbe amelyet szerelemnek nevezek.
17:19 vagyok!
Köszönöm,hogy szépnek találod az én általam egyberakott szószerkezetet.13 éves fiú vagyok és érzéseimtől függően alkotok efféle megfogalmazásokat.Szeretem kifejezni a romatika korstílus szép és rút végletét amelyet a nemzeti múlt felé fordulás jellemez.
agyhatalom/x válasza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!