Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megszívtam és nagyon magas (190cm) lettem, akkor ezt mivel kompenzálhatnám (pl. gyúrás)?
Kompenzálni nem kell, mert nincs azzal semmi baj, ha egy férfi ilyen magas.
A sportolás szerintem jó ötlet, meg az egészséges önbizalom.
A 190 cm miért is olyan sok? Nálad sokkal magasabb embereket ismerek, akik tök jól néznek ki, szerintem nagyon is szeretik, hogy ilyen magasak. Igaz, ők nem is olyan nyeszlettek, neked pedig gondolom az a probblémád magaddal. Egy magas pasi néz ki igazán jól, de ha csak a gép előtt ülsz, és nem sportolsz semmi komolyat, akkor akármilyen magasan hülyén néznél ki pasiként.
Erről ennyit.
"nagyon magas (190cm) lettem"... röhej...
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=190cm&katego..
Gratulálok eme kérdésekhez, a nyakamat merném rátenni, hogy az első oldalon lévő kérdéseknek a 95%-át te írtad ki, és még volt vagy ezer, amit jelentettek és eltűnt az oldalról.. csak így tovább ! ;)) sok sikert a további hisztihez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!