Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet a leginkább megsebezni egy nőt (mármint lelkileg)?
Nálam a közöny = kicsit se érdekel, egyáltalán nem foglalkozok vele, jelentéktelen.
Nem írtad meg, hogy mi történt köztetek, mit tett, mi az, ami miatt úgy érzed, hogy elégtételt akarsz venni.
Akármi is az, nem lehet, hogy jobb lenne neked, ha emelt fővel, méltósággal viselnéd, igyekeznél feldolgozni és továbblépni?
Szerintem mindaddig, amíg
Szerintem mindaddig, amíg azon mesterkedsz, hogy neki hogyan tudnál lelki fájdalmat okozni, a múlt körül forognak a gondolataid, és te magad tartod a történtek rabságában magadat, és nem melleleg neki is azt az nyilvánvaló üzenetet közvetíted, hogy (még mindig) valamifajta hatalma van az életed felett.
Ha ilyen helyzetben lennék, megélném az érzéseimet, akármilyen fájdalmasak is, igyekeznék feldolgozni őket, levonni a tanulságot a történtekből, és inkább a saját lelki békémért tenni, mintsem a másikat bántani.
Biztos, hogy a bosszútól nem leszel jobban, mert az a saját személyiségedet is rombolja, nem építi, nem segít a fejlődésedben. Csak az használ, ha olyan életet tudsz élni, ami elégedettséggel tölt el, és közben elfelejted az egészet. Ez persze a nehezebb út.
A könnyebbik út a szimpla bosszúállás, kegyetlenkedés a másikkal, aminek a legextrémebb formája a gyilkosság. A bűnügyi statisztikákból kiderül, hogy elég sokan választják a bosszúnak ezt a módját. Na most ha te nem gyilkolni akarsz, csak lelki sebeket okozni előre megfontoltan, akkor ugyanebbe az irányba mozogsz és ugyanilyen alantas indulatok vezérelnek, csak fokozati különbség van.
Persze, nagyon sokunkban megfordul a gondolat ilyenkor, de aki érett, felnőtt személyiség, az lerázza és továbbmegy.
Sajnos képtelen vagyok hinni a sorsban.
Viszont inkább mégsem állok rajta bosszút. Végiggondoltam és arra jutottam, hogy túlságosan szeretem ahhoz, hogy fájdalmat okozzak neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!