Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet a leginkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet a leginkább megsebezni egy nőt (mármint lelkileg)?

Figyelt kérdés
Bosszút akarok állni.

2014. szept. 28. 08:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nálam a közöny = kicsit se érdekel, egyáltalán nem foglalkozok vele, jelentéktelen.

2014. szept. 28. 09:35
 12/18 anonim ***** válasza:
Ehhez kellene ismerni a csajt.
2014. szept. 28. 09:56
 13/18 anonim ***** válasza:

Nem írtad meg, hogy mi történt köztetek, mit tett, mi az, ami miatt úgy érzed, hogy elégtételt akarsz venni.

Akármi is az, nem lehet, hogy jobb lenne neked, ha emelt fővel, méltósággal viselnéd, igyekeznél feldolgozni és továbblépni?

Szerintem mindaddig, amíg

2014. szept. 28. 10:25
 14/18 anonim ***** válasza:

Szerintem mindaddig, amíg azon mesterkedsz, hogy neki hogyan tudnál lelki fájdalmat okozni, a múlt körül forognak a gondolataid, és te magad tartod a történtek rabságában magadat, és nem melleleg neki is azt az nyilvánvaló üzenetet közvetíted, hogy (még mindig) valamifajta hatalma van az életed felett.

Ha ilyen helyzetben lennék, megélném az érzéseimet, akármilyen fájdalmasak is, igyekeznék feldolgozni őket, levonni a tanulságot a történtekből, és inkább a saját lelki békémért tenni, mintsem a másikat bántani.

2014. szept. 28. 10:31
 15/18 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy a bosszútól nem leszel jobban, mert az a saját személyiségedet is rombolja, nem építi, nem segít a fejlődésedben. Csak az használ, ha olyan életet tudsz élni, ami elégedettséggel tölt el, és közben elfelejted az egészet. Ez persze a nehezebb út.

A könnyebbik út a szimpla bosszúállás, kegyetlenkedés a másikkal, aminek a legextrémebb formája a gyilkosság. A bűnügyi statisztikákból kiderül, hogy elég sokan választják a bosszúnak ezt a módját. Na most ha te nem gyilkolni akarsz, csak lelki sebeket okozni előre megfontoltan, akkor ugyanebbe az irányba mozogsz és ugyanilyen alantas indulatok vezérelnek, csak fokozati különbség van.

Persze, nagyon sokunkban megfordul a gondolat ilyenkor, de aki érett, felnőtt személyiség, az lerázza és továbbmegy.

2014. szept. 29. 10:00
 16/18 anonim ***** válasza:
Én azt vallom, hogy mindenki megkapja a méltó büntetését és jutalmát, csak ki kell várni. Ha megsebzel valakit, visszakapod az élettől. Bízd a Sorsra.
2014. szept. 29. 11:18
 17/18 A kérdező kommentje:

Sajnos képtelen vagyok hinni a sorsban.

Viszont inkább mégsem állok rajta bosszút. Végiggondoltam és arra jutottam, hogy túlságosan szeretem ahhoz, hogy fájdalmat okozzak neki.

2014. szept. 29. 13:24
 18/18 anonim ***** válasza:
Jól teszed hogy nem, de ha rosszat is tett, akkor sem kell bosszút állni. Velem sok rosszat tettek mások, simán bosszút állhattam volna, de inkább kivártam... Mindegyiken az élet állt bosszút... És nekem csak végig kellett messziről néznem. És ennél jobb érzés nincs is, hogy te bele se nyúlsz az életébe, de történik vele rosszabb, mint egy piti kis bosszú...
2014. szept. 30. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!