Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik a megterhelőbb lelkileg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a megterhelőbb lelkileg?

Figyelt kérdés

1. Ha szerelmes vagy és a párod még akkor is hiányzik, amikor épp ott fekszik melletted,

2. Ha véget ért a kapcsolatotok, és 180fokos fordulatot vesznek az érzéseid és már gyűlölni akarod az exedet, de mégis hiányzik.

Mindkét esetben hullámzó a kedve az embernek, az elsőnél kínzó a folytonos hiányérzet, de kárpótol az együtt töltött idő. Másodiknál pedig szenvedsz, mert csalódtál benne és nem tudnál vele újra együtt lenni, de hiányzik és bármennyire küzdesz ellene és tudod, hogy ez a helyes döntés, mégis fáj a hiánya.

2014. aug. 17. 22:35
 1/7 anonim ***** válasza:
a 2. sokkal rosszabb
2014. aug. 17. 22:36
 2/7 anonim ***** válasza:
2... Nincs arra esély se, hogy a kedved jó legyen amikor vele vagy, és egy kicsit enyhüljön a hiányérzet.
2014. aug. 17. 22:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Az elsőt kifejtenéd nekem? Mert nem teljesen értem
2014. aug. 17. 22:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Rózsaszín köd, boldogság, de állandóan hiányzik, nem tudsz betelni vele, még akkor sem, hogyha épp melletted van. Nem tudom jobban megfogalmazni, érezni kell. :D
2014. aug. 17. 22:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Ja tudom, csak én általában keresni szoktam a jelenségek okát, és ha a lelkem alapból rendben van, és vele is rendben vagyunk, akkor nem érzek hiányt.

Mindenképpen a második a megterhelőbb, mert fizikai hiány is, nehezen enyhül, nincs ott aki a legjobban tudná enyhíteni.

2014. aug. 17. 22:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Mért merült fel benned ez a két lehetőség? :D

A második rosszabb.

2014. aug. 17. 23:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Nyilvánvalóan a második. Ez egy hülye kérdés.
2014. aug. 17. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!