Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor ha valaki lelkileg romokban van, de nem mutatja ki de ha valaki közel kerül hozzá érezhető nála?
Figyelt kérdés
Van olyan lány aki, törődne egy olyan fiúval aki tönkre van lelkileg, és itt nem egy szakítás utáni bánatról vagy nyafogásról hisztiről van szó. ez van és kész.2014. jún. 13. 14:16
1/3 A kérdező kommentje:
nem úgy gondoltam hogy írjatok most aki ápolgatná a lelkem, hanem mondjuk ismerkedésnél ez kiderülne akkor zavarna-e titeket lányok.
2014. jún. 13. 14:24
2/3 anonim válasza:
Persze, hogy vannak ilyen lányok. De azért tegyük hozzá, hogy a legtöbb lány azt szereti, ha a pasi mellette magabiztos és önbizalommal teli. Ez az, ami imponál. De ettől függetlenül, sokszor érzem én is azt, amikor "lelkileg kikészült" fickóval hoz össze a sors, hogy vonz... Vonz, mert meg akarom "gyógyítani"... :)
3/3 anonim válasza:
Nem, csak barátilag. Egy lány sem erröl álmodik, hogy a depresszios pasiját pesztonkálja folyamatosan. Borzasztó kiábrándító tud lenni, mikor egy fiú rinyál és sajnálkozik folyamatosan. Ne haragudj, de igy gondolom. Van ilyen ismerősöm és nem tudnék rá férfiként tekintwni. Nekem is volt több év depis időszakom, de tudtam is, hogy ez mivel jár, nem erőltettem magamat senkire. Ne egy lánytól várd a problémáf megoldását. A párkapcsolat nem azért van, hogy az zegE rendbe az egódat, és az életedet. Az azért van, hogy kiegészítse, betöltse azt, amennyire kell. Tedd rendbe magad először, utána,csajozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!