Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg egy lánynak h szeretem?
ha hagyta, hogy megfogd a seggét, és mindenféle jelzéseket adott (szép a szemed stb), miután valószínűleg tudta, hogy tetszik neked... szerintem legalábbis eljátszik a gondolattal, hogy milyen lenne veled.
Szerintem mondd el neki. Célozgass rá, hogy tetszik neked valaki, de egy ideig ne mondj róla semmit, hoyg ki az, és ha közben történnek még ilyen meccs utáni "ölbedőlések", akkor érteni fogja, és nem is kell óriási vallomásokat tenni.
Nem mondom, hogy siess, rohanj, de n is szerettem egy lányt, majdnem összejöttünk, de tényleg, egy véletlenen múlt, hogy nem :/ el kellett utaznom, és ő összejött alatta egy sráccal ://
szurkolok neked :)
Drukkolok :3
Nekem is voltak barátaim, akik szerettek viccelődni velem, de persze mikor megjegyeztem egy pont után, hogy nekem ez már sok, és ha nem akar semmit, akkor vegyen picit vissza, akkor meg nem értették mi a bajom. (Ilyenek voltak, hogy nyakon pusziltak, meg nem tudtam lefeküdni a kanapéra se, hogy ne másszon rám az egyik lány ismerősöm.)
Sajnos nekem nem lett belőle semmi, pedig az egyik ilyen lánybarátomat tényleg szerettem, legalábbis megpróbáltam volna vele egy kapcsolatot, mivel állítása szerint biszexuális. De hát, nem. D:
De neked is még mindig van esélyed, mivel legalább elfogadja. Beszél veled, meg minden.
Remélem jól jön össze ~
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!