Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek r*bancság vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek r*bancság vagy minek neveznétek?

Figyelt kérdés

Barátom megcsalt én megtudtam a haverjátol sőt még egy képet is kaptam a csajrol meg róla. (Ez reggel kb.6-7orakkor történt) összeszedtem magam elmentem suliba és suli utann leszoptam egy sracot,kép is készült elküldtem annak a haverjának hogy mutassa meg neki de aztán még a volt barátom irta hogy megbanta a masik csajt azt nem tudom hogy a képet làtta e de ahogy ismerem nem mert már cirkuszolt volna.

2.kérdésem mennyire beszélhet velem csunyan mennyit türjek el neki (nem az előzö kerdéshez hanem csak ugy) :) koszi szepen aki elolvasta /valaszolt :* 

2014. szept. 26. 22:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Az. :D Gratulálok. Te jó ég.. :D
2014. szept. 26. 22:15
 12/19 anonim ***** válasza:
Hát igen pajtás, r*b@nc vagy, sajna.
2014. szept. 26. 22:22
 13/19 anonim ***** válasza:
75%

ha jól esett és nem bántad meg, akkor ne törődj vele, hogy mások mit gondolnak, azt csinálsz, amit akarsz.

mindenesetre nem vall egészséges lelkivilágra, de ezt már te tudod.

2014. szept. 26. 22:24
 14/19 anonim ***** válasza:
83%

Amit csináltál, nem r*ibancságnak nevezném, hanem oltári nagy butaságnak, amivel szerintem saját magadat aláztad meg.

Azt, hogy a barátod megcsal, lehet emelt fővel, méltósággal viselni, mint ahogy egy szakítást is.

Megértem, hogy megviselt, hogy hűtlen volt hozzád, akit szerettél, és akiben megbíztál, de szerinted te mit értél el azzal, amit tettél?

Milyen érzés így utólag? Így most kevésbé fáj, amit a másik tett?

Ha a dolog érzelmi oldalától és minden egyéb vonatkozásától el is tekintünk, csak abba az egyetlen dologba gondolj bele, hogy a saját meggondolatlanságodnak köszönheted, hogy innentől fogva a csak a (volt) barátodon és a haverján múlik, hogy a fél iskola, vagy éppen a családod látni fogja-e azt a rólad készült ominózus fotót, és ha ezt szeretnéd elkerülni, gyakorlatilag bármivel zsarolhatnak a végtelenségig.

(Bár azok után, hogy képes voltál ilyet tenni, talán az sem biztos, hogy zavarna téged, ha bárki láthatá az eseményt megörökítő fotót.)

Őszintén szólva nagyon szeretném azt hinni, hogy ez egy kamu kérdés, de a hatodik érzékem azt súgja, hogy sajnos nem az, akármilyen hihetetlen is számomra, hogy valaki ilyet tegyen saját magával.

2014. szept. 26. 22:28
 15/19 anonim ***** válasza:
84%
Bocsi szivem de 14-esnek teljesen igaza vqn. Azzal amit csináltál csak magaddal szurtál ki..
2014. szept. 26. 22:35
 16/19 anonim ***** válasza:
34%
Nem ribiség, hanem inkább csak egy hibás döntés volt, szerintem.
2014. szept. 27. 08:50
 17/19 anonim ***** válasza:
Most őszintén. Anyád ivott mikor veled volt terhes? Mert az lehetetlen, hogy te értél be elsőnek.
2014. szept. 27. 12:59
 18/19 A kérdező kommentje:
Lehet hogy ivott anyukám de a tiéd be is lehetett tépve... :D
2014. szept. 27. 22:25
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
Engem is leszophatnál kedves kérdező! 23/F
2014. szept. 27. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!