Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyennek neveznétek ezt a testet: átlagosnak, sportosnak vagy vékonynak?
2013. júl. 6. 18:22
1/18 anonim válasza:
Nekem valahol a sportos és az átlagos között, de nekem teljesen bejön :)
2/18 anonim válasza:
Nekem is, az elsővel teljesen egyetértek! :)
4/18 anonim válasza:
Igen, igazuk van az előttem válaszolóknak. Az átlagostól jobb, de számomra nem a teljesen sportos kategória. :)
5/18 anonim válasza:
Sportos vagy,édes..dugnálak. 47/F
6/18 anonim válasza:
Tökéletes! Látszik, hogy sportolsz, nem vagy túl vékony,nekem ez a testalkat sokkal jobban bejön, mit az izompacsirtáké.. szívesen odabújnék, vagy vadabb dolgokat is csinálnék...19/L
7/18 xKakashix válasza:
Mellre meg hasra gyúrj még egy picit jó lesz az. :D
8/18 anonim válasza:
jóféle :) kicsit több mint az átlagos, de kevesebb mint a sportos testalkat :)
10/18 anonim válasza:
tetszetős. kár, hogy a pofidat nem láthatjuk hozzá :) 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!