Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek létezik olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik olyan, hogy valakinek egyik nap még az élete szerelme vagy aztán egyik napról a másikra egyszer csak szakít veled, úgy h előtte minden tökéletes volt és semmi nagyon komoly indoka nem volt ennek az egésznek?

Figyelt kérdés
Mármint azt elmondta, hogy mit érez stb meg, hogy nem tudja h pontosan h miért változtak ennyire meg az érzései.Én egyszerűen úgy látom, hogy semmi lehetséges indok nincs ennek az egésznek a kialakulására. Minden tökéletes volt.Szerintem ilyen nem létezik, hogy ha nagyon szeretsz valakit akkor egyszer csak így puff megszűnnek az érzelmeid és nem érdekel már a másik és egyből szakítás után lépes vagy úgy viselkedni vele mint kb egy idegennel. Az is felmerült bennem, hogy egy harmadik személy miatt van de azt mondta, hogy nem meg más dolgokból is arra következtetek, hogy ez kizárható.
2014. szept. 26. 18:59
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Csak az a fura, hogy volt már pár kapcsolatom ezen kívül, voltam már máskor is nagyon nagyon szerelmes de mindíg meg tudtam érteni ha valaminek vége volt és túl tudtam lépni. De valamiért ő az az ember akin nem tudok
2014. szept. 26. 20:32
 22/22 anonim ***** válasza:
:/ sajnálom, hogy ez történt veled. amúgy amiket leírtál, amiket mondott neked, nekem az jön le, hogy annyira megszokta az érzést, hogy szeretitek egymást, hogy a megszokás miatt már kezdett nem érezni semmit. talán rájött, hogy mást is ki szeretne próbálni, vagy új környezetbe került, és te "nem illesz bele a képbe". nem lehet, hogy egy ideje már más utakon jártok?
2014. okt. 1. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!