Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek létezik olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik olyan, hogy valakinek egyik nap még az élete szerelme vagy aztán egyik napról a másikra egyszer csak szakít veled, úgy h előtte minden tökéletes volt és semmi nagyon komoly indoka nem volt ennek az egésznek?

Figyelt kérdés
Mármint azt elmondta, hogy mit érez stb meg, hogy nem tudja h pontosan h miért változtak ennyire meg az érzései.Én egyszerűen úgy látom, hogy semmi lehetséges indok nincs ennek az egésznek a kialakulására. Minden tökéletes volt.Szerintem ilyen nem létezik, hogy ha nagyon szeretsz valakit akkor egyszer csak így puff megszűnnek az érzelmeid és nem érdekel már a másik és egyből szakítás után lépes vagy úgy viselkedni vele mint kb egy idegennel. Az is felmerült bennem, hogy egy harmadik személy miatt van de azt mondta, hogy nem meg más dolgokból is arra következtetek, hogy ez kizárható.
2014. szept. 26. 18:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Kulonben ez erdekes mert en is vartam, hogy osszekoltozzunk, de akkor mindig volt kifogasa, most meg o akart es az a pillanat valahogy elmult bennem, most meg en nem akartam mar. Rosszul idozitett, lehet valami ami fontos volt neki azt te elodaztad, o meg nem cirkuszolt erte, hanem hallgatott es inkabb kilepett a kapcsolatbol.. De lehet ugy erezte meg korai lekotnie magat es inkabb meg kicsit szorakozna, de lehet elkezdessz neki hianyozni es visszamegy, de ne keresd..majd o visszamegy.. ha keresed akkor nem fog.
2014. szept. 26. 19:51
 12/22 A kérdező kommentje:
És nem felejtettem el semmit. Az ismerőseim is értetlenül állnak ezelőtt az egész előtt. Főleg azok akik mindkettőnket ismernek. Pont tegnap mondta nekem valaki, hogy nem érti ezt az egészet, hiszen a páromnak arany élete volt mellettem. Ezen elgondolkoztam és belegondolva tényleg (meg persze nekem is az volt mellette). Nagyon jól el tudtunk beszélgetni egyre több dolgot csináltunk együtt, sok közös élményünk volt. Szerettük meglepni a másikat és sosem felejtettünk el évfordulókat vagy ilyesmi. Mindenben kiálltunk egymás mellett.
2014. szept. 26. 19:53
 13/22 A kérdező kommentje:
igen ezt én is így látom, megfogadtam, hogy nem keresem azzal ártanék a legtöbbet
2014. szept. 26. 19:54
 14/22 anonim ***** válasza:
Most olvastam amit irtal, hangsulyozom ez a szitu viszont nalam azt jelentene, hogy uj hely es ott megtetszett valaki.. es ki akarom fogni, ilyenkor azert jol pofara is szoktam esni es akkor elkezd hianyozni a volt baratom. Persze en is ilyenkor azt mondom, hogy uj iskola, rengeteg minden, uj tanarok, uj elvaras, faradt vagyok emg ilyesmik... vard ki a veget, idovel ugyis kiderul mi is volt a tenyleges oka.
2014. szept. 26. 19:55
 15/22 A kérdező kommentje:
Ez nekem is eszembe jutott de rákérdeztem és azt mondta, hogy erről nincs szó és én tartom annyira, hogy higgyek neki, mert elég őszinte. Meg most tényleg magára is alig van ideje nemhogy másra. De persze azért még ott a kétség bennem ezzel kapcsolatban.
2014. szept. 26. 20:01
 16/22 anonim ***** válasza:
Akkor tényleg nem tudom mi lehetett a baj...talán az új helyen valaki erre a furcsa döntésre sarkallta,vagy tényleg megtetszett neki valaki...mindenesetre nagyon sajnálom ami történt,szomorú az ilyen...bennem tutira összetörne valami ha ilyen történne,nagyon nagyon nagyon kilennél nagyon sokáig :-( úgy veszem észre te erős vagy,és nem adod fel a reményt...remélem helyrejönnek a dolgaitok!
2014. szept. 26. 20:03
 17/22 A kérdező kommentje:
Be kell, hogy valljam, hogy nem vagyok erős. Teljesen össze vagyok törve egyszerűen nem találom a helyem. Én nagyon szeretem őt jobban mindennél. Ő volt az életem és most meg minden üres. Még nagyon régen egyszer volt már egy rosszabb időszakunk és akkor sem tudtam feldolgozni azt, hogy lehet, hogy mindennek vége és úgy érzem most sem tudom / fogom tudni. Nagyon szét vagyok esve és csak akkor nyugodnék meg ha mellettem lenne.
2014. szept. 26. 20:07
 18/22 anonim ***** válasza:
Ne idegeskedj, majd kis ido mulva kiderul mi is volt az oka, lehet csak kicsit egyhangu volt mar neki minden, par het es Rohan vissza hozzad..lehet ido kell neki, hogy erezze hogy mennyire hianyzol.
2014. szept. 26. 20:09
 19/22 A kérdező kommentje:
Én is ebben reménykedek csak közben rettegek, hogy mi van ha nem ez fog történni
2014. szept. 26. 20:11
 20/22 anonim ***** válasza:
Azert ennyire soteten ne lasd a dolgokat, mert azt az erzest hogy valakivel szakitunk elobb-utobb mindenki ateli, es ha tul leszel rajta, akkor idovelszep emlekke valik. Meg korai errol beszelni,de ha szetmentek (mert erre is van esely) akkor azert meg rengeteg lehetoseget lesz, ami meg lehet jobb is mint ez, csak meg te is ezt az egyet ismered, azert is erzed meg most igy.
2014. szept. 26. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!