Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vehetném rá, hogy kérjen meg, hogy aludjak nála?
Szóval van egy srác akivel régebben randizgattunk, de aztán nem lett belőle semmi, mert elköltöztem, de ahol régen laktunk sok barátom van és szünetekben vissza szoktam menni, de ezzel a sráccal még mindig tartom a kapcsolatot, és én nagyon szeretem öt, mert ö az egyetlen akire mindig számíthatok, és aki megért, szóval ilyen lelki társ
a lényeg az hogy pár hét múlva megint megyek vissza, általában a legjobb barátnőmnél szoktam lenni ilyenkor és ez most is így lesz, csak 2 napot egyedül leszek mert elutazik a szüleivel, de nagyon örülnék ha megkérdezné a srác, hogy nála aludjak, ha nem is történik semmi, jól esne hozzábújni meg ilyenek, azt tudom, hogy nem csak barátiak felém az érzései, de ezt a témát nem merem így szóba hozni
nincs valami ötletetek, hogy hogyan lehetne elérni azt, hogy ez szóba kerüljön/magától felajánlja?
l/18
Elmondod,hogy egyedül leszel két napig, nem szeretsz egyedül lenni, főleg éjjel, más helyen,furcsa, szokatlan stb stb. Ha erre se lép,nem is akar.
Kérdezd meg te!
Mi nehéz ezen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!