Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valami van az unokatesómmal!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami van az unokatesómmal! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok, az unokatesóm 19 és ő is fiú. Ez egy kicsit bonyolult. Kb két hete szakított a barátnőjével és én tegnap előtt átmentem hozzá hogy most minden csaj egy ribanc kb. Már vagy fél este ott vok és erre átkarolja a derekam és lesmárol. Nagyon meglepődtem és vissza is csókoltam, nem tudom miért, van barátnőm. Végülis ellöktem magamtól és hazamentem. Azóta csak rá tudok gondolni, eddig még nem is gondoltam szexuális téren rá, főleg hogy nem tudtam, hogy meleg vagyok. Nem akarok az lenni! :S És még az unokatesómmal :S:/ Azóta már keresett telefonon és msn-en is, de nem tudom, hogy most mit csináljak...
2010. jan. 21. 07:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

08:22 "gumit használjatok..vérfertőzés miatt" LOL miért, ha gumit használnak akk az már nem vérfertőzés? Ezen nagyon beröhögtem XD Mintha egy pedofilnak mondanád h ha megdug egy kisgyereket használjon gumit a pedofília miatt! XD

A kérdezőnek: én biszex vok, de sztem te nem és uncsid sem :P Csak be van zavarodva, nőgyűlölős korszaka van, ki akarta próbálni, milyen egy srácot lesmárolni, és sikeresen magával rántott téged is. Ennyi. Menj el a csajodhoz, dugjatok egy jót, aztán holnap menj el haverokkal bulizni, igyál be, és szombatra nem is marad az egészből semmi :D Ha utána is próbálkozik, vágd pofán ahogy az előzők írták, de sztem nem fog.

(Már ha nem kamu a kérdés, mert van egy olyan érzésem...)

16/F

2010. jan. 21. 10:24
 22/26 anonim ***** válasza:

Ne melegedj kisfiam!

Ne szerintem ne legyünk liberálisak a legnagyobb betegsége ennek a földnek a liberalizmus... és te meg ne melegedj ezt már csak azzal tudnád rosszabbítani ha héberül tanulnál!

Keressél valami csajt,feküdj le vele aztán nem fogod kívánni az unokatesódat...

Na cső! És ne lógjál!

2010. jan. 21. 10:47
 23/26 anonim ***** válasza:
KAMUUUU!!!!!!
2010. jan. 21. 10:56
 24/26 anonim ***** válasza:
Légy nyugiban, nem vagy meleg. Azért gondolsz rá mert téged is sokkolt. Akkor leszel buzeráns ha a férfiak fenekét nézed az utcán. Anyádéknak egy szót se! Menj és hajkurászd a nődet, unokatestvéredet meg szidd le!
2010. jan. 21. 14:48
 25/26 anonim ***** válasza:
oh és 20/L vagyok
2010. jan. 21. 14:53
 26/26 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nos végül is elmondtam az egészet a barátnőmnek és szakítottunk! Beszéltem az unokatesómmal és ő azt mondta, hogy úgy érzi ki akarja próbálni a dolgot velem. Le is feküdtünk, de azóta nem találkoztunk egymással.
2010. jan. 31. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!