Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami van az unokatesómmal! Mit tegyek?
Jézusom!
szerelmes lettél egy csóktol?akkor hagyd a csajod..probáld ki az uncsitesoddal...kapcsolatot csókót sexet bármit,=(gumit használjatok..vérfertözés miatt)-
beszélj vele..ha közeledik hozzád..és engeded neki az vagyok(homo)
nincs ezzel semmi baj..de szerencsétlen csajt ne verd át...mit szerinted szolni ha megtudja a pasija homosexuális?!!
vagyis nem én vagyok homo:Dhanem te..
bocsi..
21/L
24/L: Igen, folyamatosan fantáziálok róla, de csak szexuálisan.
21/L: Nem lettem szerelmes belé, csak vonzódom hozzá. De a barátnőmet meg úgy érzem, hogy szeretem :/
hogy segitsen neki az ember mikor rá gondol?
irtam neki ha nem muszály ne váljon azzá..ezért is lelettem hurrogva..most ezt irom ezért is ,..
figyelj..ha sokat gondolsz rá azota a csok ota akkor beszéljetek..egy beszélgetésböl sok minden kiderül..
most olyan mintha két kapcsolatban lennél..vagy az egyik vagy a másik.
a kettö együtt nem megy..
mondjuk már ha ugy veszed szerencsétlen csajt megcsaltad egy bizonyos szinten..ez meg sem fordult a buksid(tok)ban?
Vonzódsz hozzá ...erre mi lehetne megoldás?
semmi..nincs gyógyir.
El kell hessegetni az ilyen gondolatokat, u.tesót hanyagolni! Igenis el lehet hessegetni a gondolatokat, nem kell belelovalnia magát!
24/L
Lehet h az uncsitesód nem homokos,csak most elkapta a nőgyülölet,-bár sok homár-az aktívak nőutálók,a passzívak meg inkább lelkisebbek,nőcis szerepet játszanak...
Kicsit legyél egyedül,gondolkozz el,hogy beindít-e téged szexuálisan egy női meztelen test látványa,avagy sem.És ha nem,akkor az uncsitesód beindít-e...Ha igen akkor homoszexuális vagy valszeg..Na.
én is ezt magyaráztam amit az utolso
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!