Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valami van az unokatesómmal!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami van az unokatesómmal! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok, az unokatesóm 19 és ő is fiú. Ez egy kicsit bonyolult. Kb két hete szakított a barátnőjével és én tegnap előtt átmentem hozzá hogy most minden csaj egy ribanc kb. Már vagy fél este ott vok és erre átkarolja a derekam és lesmárol. Nagyon meglepődtem és vissza is csókoltam, nem tudom miért, van barátnőm. Végülis ellöktem magamtól és hazamentem. Azóta csak rá tudok gondolni, eddig még nem is gondoltam szexuális téren rá, főleg hogy nem tudtam, hogy meleg vagyok. Nem akarok az lenni! :S És még az unokatesómmal :S:/ Azóta már keresett telefonon és msn-en is, de nem tudom, hogy most mit csináljak...
2010. jan. 21. 07:40
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
30%
Jó. Legyünk liberálisak. Az nem baj, hogy mindketten géjek vagytok, viszont az már annál nagyobb, hogy mindezt családon belül, végülis vérfertőző viszonyban teszed. Bár, ha jól tudom, a legújabb törvény szerint már közeli rokonsági viszonyban is lehet házasodni, hála az szdsz-nek, és előbb-utóbb eljutunk odáig is, hogy melegek is házasodhatnak. Szóval ne aggódj, mikorra te olyan korba lépsz, hogy házasodnál, már biztos lehetséges lesz a házasság az unokatestvéreddel, aki fiú.
2010. jan. 21. 07:49
 2/26 A kérdező kommentje:
De Én nem akarok vele összeházasodni!! Nem értettél?! Kétségbe vagyok esve, én nem akarok tőle semmit, de nem tudok nem rá gondolni :S
2010. jan. 21. 07:53
 3/26 anonim ***** válasza:

ha nem akarsz az lenni válj azzá!

a csajoddal légy minnél többet és akkor elmulik a gondolat..

tegyél ellene...

2010. jan. 21. 07:54
 4/26 anonim ***** válasza:

második vagyok!javitva:ha nem akarsz az lenni ne válj azzá!

sorry

2010. jan. 21. 07:55
 5/26 anonim ***** válasza:
Srácok,én akkorákat röhögök itt csaj létemre! :-D De félre ne értsétek,nem kinevetlek titeket! Csak aranyos ez a megfogalmazás,szegény 16 éves kisfiú,aki nem tudta,hogy meleg! Annyira megsimogatnám a buksiját,persze nem szexuálisan,inkább anyailag.
2010. jan. 21. 08:06
 6/26 anonim ***** válasza:
Srácok,én akkorákat röhögök itt csaj létemre! :-D De félre ne értsétek,nem kinevetlek titeket! Csak aranyos ez a megfogalmazás,szegény 16 éves kisfiú,aki nem tudta,hogy meleg! Annyira megsimogatnám a buksiját,persze nem szexuálisan,inkább anyailag. 24/L
2010. jan. 21. 08:06
 7/26 A kérdező kommentje:
Köszi a megértést 24/L nagyon kedves vagy
2010. jan. 21. 08:07
 8/26 anonim ***** válasza:
Amúgy anyukátoknak nem tudjátok elmondani? 24/L
2010. jan. 21. 08:14
 9/26 A kérdező kommentje:
Gondoltam rá, de nem tudom. Nem valami toleráns ember, lehet ki is dobna, hogy menjek inkább hozzá. :( De ahogy mondtam Én nem akarok semmit az unokatesómtól, de csak rá tudok gondolni, most is csak Ő jár fejemben, el se mentem a suliba miatta :/
2010. jan. 21. 08:16
 10/26 anonim ***** válasza:
Ehh,a lógást ne fogd az u.tesódra,biztos nagyon jól jött,hogy van okod lógni! Ejnye!:-) De egyébként mi a bajod,ami ennyire zavar,hogy szexuálisan kívánod őt? Vagy mi?
2010. jan. 21. 08:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!