Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őrült vagyok, vagy csak túl jó a dolgom?
Figyelt kérdés
Szóval én szeretem az izgalmakat... Például addig húzni a húrt egy lánynál, hogy fel akar jelenteni, vagy másik lánynál, akinek palija van, a palija előtt flörtölgetni a lánnyal, addig provokálni a csajom, míg már majdnem szakít... Szóval az ilyen dolgok feldobnak, felpörgetnek. Beteg vagyok?2010. jan. 20. 21:45
11/20 anonim válasza:
hehehe b.szki te vagy a példaképem :D:D bárcsak én is mernék csajokkal flörtölni a barátjuk előtt :D biztos jól feltöltődsz adrenalinnal :D
12/20 anonim válasza:
Próbálkoznál csak az én csajommal, mondjuk ő sem hagyná, de ha nem állnál le véged lenne. Engem utána sem bírnál megszívatni később sem, mert valószínűleg soha többé nem látnánk egymást, szóval csak így tovább, nem egy ilyen gondolkodású pasi van mint én.
13/20 anonim válasza:
Ne félj egyszer majd emberedre akadsz. Csak adja az Isten, hogy valami alvilági fazon csajába köss bele, aztán remélhetőleg szépen eltesznek láb alól, mert látom hegylakónak képzeled magad.
14/20 anonim válasza:
nyugi, az emberek 95%-nak csak az arca nagy én is 4-5 éven keresztül azt csináltam amit te most, és soha egyetlen pofont nem kaptam pedig még bele is vigyorogtam egy két ember arcába miután a barátnőjükkel flörtölgettem a szemük láttára. Micsoda jó érzés volt xD Rengeteget röhögtem. Majd egyszer úgyis megunod, ha eljön a nagyŐ
15/20 anonim válasza:
Addig nem beteges, amíg az én csajommal nem akarsz flörtölni. Mert akkor rálépek a töködre, és hanyatt löklek. :D:D
17/20 anonim válasza:
Gondolom nem 110 kilós kopasz szekrény szélességü fiukák csajával flörtölsz..de ajánlanám kipróbálásra! nCska nehogy egyik reggel valami ukrán verőlegény farkával a seg.gedben ébredj:-D
18/20 anonim válasza:
Szerintem nem beteges, csak hülye vagy kicsit. :D Azt bele kell számolnod, hogy lehet hogy egyszer kapsz érte majd egy maflást, de gondolom ezzel tisztában vagy. Jó hülye hobbid van mondjuk. :D
19/20 anonim válasza:
Kinek a pap kinek a papné. Én filmezni szoktam ha unatkozom:D
20/20 anonim válasza:
gondolom nincs túl sok barátod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!