Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki valami tippet, otletet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki valami tippet, otletet adna nekem? Mert meg igy nem volt dolgom?

Figyelt kérdés
18eves fiu vagyok . A mult heten voltam egy bevasarlo kozpontban es ott lattam egy lanyt akit mar korabban felvettem facebookon . Ra egy napra elmentem stradra es mit ad isten ott volt o is .Uszogattam es kiultem kicsit tovabb melleje a partra es ott volt egy baratnojevel . Mellettem valami gyermekek ugraltak es engem mindegyre pacsoltak le , es ok kacarasztak . Oda oda figyeltem es orokke mosolyogtunk egymasnak . Volt eleg sok baratnom , a legtobbet kirandulasokon ismertem meg , de meg ilyen nem volt hogy tetszedjen egy lany es ilyen helyzetben legyek . Most mit kene tennem ? Hogy irjak ra ? Facebookon lajkoltam is par kepet , de nem irt volna vissza , vagy lajkolt volna vissza . Kerlek csak ertelmes valaszokat adjatok .
2011. júl. 19. 03:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát ne haragudj,de ha online likeolgatod,akkor élőben/személyesen annyit nem tudsz neki vakkantani,hogy szia???!!

Szerintem már el is ástad magad,már bocs.

De akkor,ha már így hozta a sors,hogy 18 évesen ennyi eszed van,írj rá chat-en és hívd el valahova beszélgetni.

2011. júl. 19. 06:12
 2/6 anonim ***** válasza:

"tetszedjen egy lany"

Vahahaha! XD Ilyet én még nem b*sztam! XD

3 kemény óra átalvása után, ez most... ez most... PVHÍÍÍÍ! XD

Amúgy csatlakozom az előttem válaszolóhoz! Elég nyomorék dolog, hogy a fb.-n ismerősöd, de élőben nem is köszönsz neki! Tessék ráköszönni, szépen, hangosan, érthetően úgy, hogy közben ránézel! Akár tetszik, akár nem (a lányra is és az illemre is gondolok itt!)!

2011. júl. 19. 06:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Amúgy meg, te mindenkinek írsz, aki lájkolja a képeidet?! Mert én senkinek! XD Sőt, vagyok olyan mocsok, hogy cserébe nem lájkolom az illető képeit sem! XD

Hová tart ez a világ?!?!...

2011. júl. 19. 06:32
 4/6 anonim ***** válasza:
első vagyok :D nemám úgy köszönsz neki,hogy: szerbusz,mert akkor nem fogsz tetszedni a láynak.:"DD
2011. júl. 19. 06:39
 5/6 anonim ***** válasza:
*lánynak hopp:$
2011. júl. 19. 06:39
 6/6 anonim ***** válasza:

hívd el strandra...xD

ott tudtok fürdeni,beszélgetni,kajálni is..xD

vedd úgy,hogy tó melett piknikeztek.x.DDDD

2011. júl. 19. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!