Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
32 éves vagyok. Még nem volt dolgom nővel, eddig max a csókolózásig jutottam el. Ha csak beszélgetni kell is vele nagyon bepániklok és inkább csendben otthagyom. Mit csináljak, hogy ne féljek így a nőktől?
menj el egy haveroddal egy ismerkedős helyre, és lazíts. Ha beszélgetésre kerül a sor, gondolj arra, hogy ugyanolyanok a nők, mint a fiúk.:) Nincs sok különbség köztük... ők is emberek:D ha egy cápával kéne beszélgetned, megértem, hogy félsz, de mi nők nem ettünk meg még senkit sem.:)
És még egy tanács: Változz meg! Menj el fodrászhoz, vegyél új ruhákat, borotváld le a bajuszodat, szerezz önbizalmat.:) Mikor úgy érzed, hogy mindened rendben van, és mindent megtettél, ami tőled telik, akkor go ismerkedni.:) Akár munkahelyen, akár utcán, akár buszon, bárhol, mikor van alkalom rá, szólíts le egy nőt, és beszélgess vele. És gyakorolhatsz olyan nőkön, akiket már ismersz... mármint a beszélgetést:) SOk sikert.
Biztos van olyan nő, akivel jól kijössz, akit régebb óta ismersz. Kérheted az ő segítségét is.
Pl.
"Juli, eljátszhatnék veled egy ismerkedéses szituációt?" - ha jól kijöttök, és tényleg baráti a viszonyotok, biztos szívesen segít neked.
Ha a csókolózásig eljutottál már, akkor biztos nem vagy sem olyan rossz parti, sem olyan gyáva. Egyszerűen csak keresni kell a megfelelő alkalmat. Mindenképp egy barát segítségét kérd, ők sokkal jobban ismernek téged, mint mi.
Járj el olyan helyekre, ahol fölszabadultan tudsz viselkedni. Miténtudjam, ha a lágy rockot szereted, akkor elmehetsz egy pubba, ahol élőzene szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!