Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk nektek bejönnek az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek bejönnek az ilyen kockás hasú csajok? (Kép)

Figyelt kérdés
[link]
2014. szept. 23. 22:48
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Álomalakú norvég jányzó (:

Random okoskodás powa.

2014. szept. 24. 16:17
 32/34 A kérdező kommentje:

25# Tudom nem mindenkinek tetszhet ahogy a molett lányok se mindenkinek jönnek be... Ami igaz, hogy leírtál, hogy a mellek rovására megy az edzés de ez is az egyik dolog amit feláldozok érte. És igen csakis magamért teszem.:)

28#-as Ez nem lenne nőies? Ennél természetesebb nem is lehetne. Elvagy kicsit tájolva... :)

30# Túlzásba nem fogom tudni vinni mivel a képen látható hölgynek ez több évnyi kitartó munkájába van amit nem lehet egy hamar elérni. Én olyan 70 kg környékén (+8 kg száraz izom) már megállapodnék.

Aki meg privátban írt annak bocsi, de interneten ismeretlenül nem barátkozok. Az eddigi válaszolóknak és azoknak akik érdeklődtek, hogy eddig hogyan állok küldöm utoljára ezt a képet. :)

[link]

2014. szept. 24. 17:22
 33/34 anonim ***** válasza:

Szerintem szexi, csak sajnos az ilyen (vagy bármilyen) nőknek nem én kellek.

Csókolom a formás hasad.

2014. szept. 24. 17:40
 34/34 anonim ***** válasza:

Kép alapján te már bőven nagyon jól nézel ki izomtájékon. Ha akarsz valamin dolgozni, akkor inkább ruganyosságot, hajlékonyságot fejlessz, esetleg keress olyan edzésprogramot, ami egyenletesebben terhel, mert szerintem a hasizomzatod már elég jó, de lehet, hogy a karizmod még nem.

Szerintem kár izomfejlesztésre hajtanod, mint atom, mert most nagyon jól néz ki a tested, de ha még 8 kiló izmot akarsz fejleszteni, arra tényleg rá fog menni már olyasmi, ami nem éri meg.

2014. szept. 25. 02:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!