Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk nektek bejönnek az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek bejönnek az ilyen kockás hasú csajok? (Kép)

Figyelt kérdés
[link]
2014. szept. 23. 22:48
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Nekem hasa bejön. Keze már annyira nem, de edzél rá nyugodtan. Gondolom feltűnt, hogy nem úgy mennek a dolgok, mint sokan hiszik, azaz senkiből nem lesz 3 hét alatt Mr. Olympia
2014. szept. 23. 22:55
 12/34 anonim ***** válasza:
8: Nem frusztrál. Nekem már volt kézilabdázó barátnőm és neki is nagyobb vállai voltak, mint nekem. Csak leírtam, hogy kicsit zavar. Nem hajítanám ki az ágyamból azért... :)
2014. szept. 23. 22:57
 13/34 Láttál már,de mégse :) ***** válasza:

Nem.

Engem a kicsi izom is taszít,ha látszódik.

14/34 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel gond. A belső számít. Meg amúgy is még jobb látni az izmos lányt ahogy küzd a kötelek ellen.:D
 15/34 anonim ***** válasza:
Nekem nem nagyon jön be, de maga a lány még ettől függetlenül is jól néz ki.
2014. szept. 23. 22:58
 16/34 anonim ***** válasza:
10-es hát ezt kötve hiszem:D Felőlem lehet erősebb, de a farkam arra áll fel akit vonzónak találok! Ez ilyen egyszerű és ez az izmos nő nem túlságosan gerjeszt be. Olyan hülyeséget írtál, hogy csak nevetni tudok:D
2014. szept. 23. 23:00
 17/34 A kérdező kommentje:

11-nek írom, hogy valóban nem 3 hét, és napi 24 órát bele kell adni, hogy sikerüljön változtatni. Nagyon sok mindent áldoztam fel érte, de nem célom versenyre menni, egyszerűen csak magamért teszem.

Köszönöm az eddigi hozzászólásokat, jó olvasni a pozitív visszajelzéseteket! :)

2014. szept. 23. 23:05
 18/34 anonim ***** válasza:

Én gyengébb vagyok mint a csaj a képen, mégis tetszik. Ez van. Nem az én súlycsoportom a lány, de attól még bejön.

24F

2014. szept. 23. 23:06
 19/34 anonim ***** válasza:

Szerintem is kicsit túl izmos. Nekem is volt kézis barátnőm, de ő nem volt ilyen izmos :D meg crossfitező ismerőseim se ilyen vállasak. Ehhez rengeteg edzés kell, ha ezt természetesen érte el és sok kaja is, meg ki tudja. Mindenestre ezt nehéz elérni normál edzéssel és sok év kitartó és kemény munka. De ennek ellenére sztem sok. De a hasa szép.

Nekem kb itt van a max, ami még tetszik: [link]

[link]

2014. szept. 23. 23:07
 20/34 anonim ***** válasza:
82%
Remélem azt tudod, ha nem adsz az adott izomcsoportoknak megfelelő regenerálási időt akkor nem, h erősebb hanem gyengébb leszel.
2014. szept. 23. 23:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!