Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek bejönnek az ilyen kockás hasú csajok? (Kép)
Bocsi, de nem igen... :/
Főleg az a mellizom itt ami inkább taszít, mint hogy izgasson.
Ja, és ne másoknak akarj megfelelni! Kit érdekel másnak mi tetszik? Az a lényeg Neked mi a jó. Ha egyszer csinálod, akkor magad miatt csináld!:)
És nem, a csüngő hasat se szeretem. Pusztán minden ember más:D Csüngő hasú kérdéshez csüngő hasat szerető emberek kommentelnek, ide meg ilyenek... ennyi:P
Kicsit fura, hogy ennyire szálkás a karja, de amúgy nagyon szép lány.
Két dolgot megjegyeznék:
- Itt éppen befeszítette a fotóra az izmait
- Alkattól és a saját terveidtől, sportágtól is függ, hogy így fogsz-e kinézni. Van elég sok sportoló ismerősöm, táncosok is, de a legdurvábbnak sem volt köztük ennyire karakteres izomzata, inkább az volt a jellemző, hogy nőiesen puha kontúrja volt minden tagjuknak, de bicepsznél és egyéb sarkalatos helyeken lehetett látni, hogy vastagabb a karjuk. De nem csúnyán egyáltalán.
Szóval szerintem hacsak nem állsz neki direkt testépíteni meg versenyszerűen súlyt emelni, elég csekély az esély arra, hogy elérd az esztétikai öngólt.
Ugyanakkor én a fenti ismerőseimet a legszebb lányoknak tartom az ismeretségi körömben, én nagyra értékelem, ha egy lányban látom a mozgási energiát :-)
És nem tudom, hogy van-e összefüggés, de mindegyikük abszolút formás is volt, a szó legszexibb, legteljesebb értelmében.
Talán igen:
Egyáltalán nem vagyok rajongója az ilyeneknek, de ez a "kockás has" még tetszik.
Valamint azokkal a karokkal és mellekkel sincs problémám. Azok is szépek (még).
Viszont akár van izom, akár nincs, az ilyen szögletes váll (pláne a
felhúzott váll és a széles váll) nem szokott a kedvenceim közé tartozni.
De most az egyszer kivételesen még az sem áll rosszul. (Na jó, nem csak most az egyszer.)
Az arca gyönyörű, hibátlan...
Én azt mondom: Oké, de kb. ez a kinézet legyen a maximum, amit el akarsz érni!
Nehogy a végén túlzásba vidd ezt az egészet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!