Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha egy 19 éves, kisgyerekét egyedül nevelő lány egy 14 éves fiúval jár?
Legyenek boldogok...na így gondolnám én is, ha az egyik nem 14 lenne.
Ha a 19 éves hölgyike ennyire eszes, sajnos abba sem gondol bele,hogy egy 14 éves gyereket mibe rángat bele. Mert annak meg még a kora miatt nincs annyi esze,hogy belegondoljon.
Ez már übergáz ,hogy mik vannak :(
Igen, persze kizárólag én vagyok a sz*r, meg én vagyok az, akinek volt eszem gyereket csinálni. Igen, felelőtlen voltam, amiért 17 évesen szexeltem. Gondolom, példa nélküli, és midnenki vár 25 éves koráig vele, igaz?
Mint ahogy arról is én tehetek, hogy az a balfék szeretkezés közben a takaró alatt levette a gumit, és úgy dugott meg. Igen, én vagyok érte a szánalmas, meg azért is, hogy ő lelépett. Tényleg.
De miért nem sikerült a saját korosztályodban párt találni?
Mit tud/akarhat egy 14 éves?
Nem,nem arról van szó ki mikor szül gyereket, ha olvasnál is.
Minek kérdezel,ha nem tetszik mások véleménye??
Arról hablatyolok én is, hogy ha már te vagy az idősebb neked kéne,hogy eszed legyen és egy 14 évest békén kéne hagyni.
Pár év múlva, te aztán vicces vagy.
Biztos jobb apuka lesz 16 évesen mint 14 évesen.
Remélem ő ,gyerek létére hamarabb észbe kap mint te.
Mindig egy idősebbnek kéne,hogy több esze legyen, pláne gyerekkel,stb, ilyenkor már másképpen kéne gondolkodni, valami felelősséget mutatni,de bizti nehéz:(
"Igen, persze kizárólag én vagyok a sz*r, meg én vagyok az, akinek volt eszem gyereket csinálni. Igen, felelőtlen voltam, amiért 17 évesen szexeltem. Gondolom, példa nélküli, és midnenki vár 25 éves koráig vele, igaz?
Óóóó bocsáss meg kérlek azoktól akik 25 éves koráig várnak! (Van rá példa) ÉS, VAN AKI CSAK AKKOR VÁLLAL GYEREKET HA VAN BIZTOS HÁTTÉR! KARRIER! LAKÁS AMIT FENNTART!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!