Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet a szoknyavadász...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet a szoknyavadász fiúkat magunkba bolondítani?

Figyelt kérdés

Megtetszett egy ilyen fiú, de mielőtt rájöttem fel, hogy az. És szépen be is dőltem a dumájának (értsd: elhittem neki, hogy többet akar szexnel), bár először elutasító voltam vele, azután tetszett meg, és azután is jött, de nem feküdtem le vele... Viszont latom, hogy csjaozik, mert mar voltuk tobb buliban..most szombaton a buliba is leültem, o meg ott táncolt előttem egy csajjal, es fogdosta (kabe ket méterre előttem) lehet csak női logika, de ugy gondoltam féltékennyé akar tenni...mde egyébként igy ezekben a buliba néha odajön es mond nekem egy-ket dolgot, de megy a dolgara...

Hogy tudnám elérni, hogy ne csak szexet akarjon tőlem?

2014. szept. 23. 18:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Nem serti a női büszkeséged hogy olyat akarsz aki le se szar és előtted fogdos mast?"

"Nem mer jól néz ki" XD :P

2014. szept. 23. 19:10
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem sérti a büszkeségemet, mert azert rám is akadtak szep számmal a fiúk a buliban :) (de nem volt semmi, mert egyszerűen nem olyan vagyok...)
2014. szept. 23. 19:17
 13/14 anonim ***** válasza:

??

Hogy gondolsz ertelmes kapcsolatra azzal aki előtted fogdos mast? Nem zavar hogy ennyire nem tisztel?

2014. szept. 23. 19:21
 14/14 anonim ***** válasza:

hehe. minden lány azt hiszi, hogy minket meg lehet fogni valamivel. vagy beleesünk a lányba (ez ritka), vagy csak szexre kell

23F, "szoknyavadász"

2014. szept. 23. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!