Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elkéstem? Sokak szerint igen.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkéstem? Sokak szerint igen.

Figyelt kérdés
15 éves srác vagyok, de még nem volt barátnőm. Lekéstem szerintetek valamiről? Én ez nem tartom se cikinek, se semmi, de sokan igen, és nem vágom miért.
2010. jan. 20. 18:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Ismerek olyan 23 éves srácot is,akinek még nem volt, szóval nem,nyugi. :)
2010. jan. 20. 19:00
 2/7 anonim ***** válasza:
nem,majd ,ha 35 leszel akkor ja :D
2010. jan. 20. 19:01
 3/7 anonim ***** válasza:
szerintem nem késtél le semmiről.. :D én is 15 vagyok, csak lány és még nem volt senkim, azért néha jól jönne valaki, jó lenne valakit szeretni :D de majd el jön az a nap is :D
2010. jan. 20. 19:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Tedd fel ugyanezt a kérdést 30 évesen is.Akkor majd azt fogom rá válaszolni,hogy igen.
2010. jan. 20. 19:02
 5/7 anonim válasza:
Dehogy késtél!!! Ha egyszer még nem akarsz barátnőt, akkor nem szabad erőltetni a dolgot...
2010. jan. 20. 19:09
 6/7 anonim ***** válasza:

Dettó,mint én,csak én lány vagyok:)

De engem nem zavar,hogy nem volt még barátom.Persze jó lenne,meg vágyom rá,de majd lesz,amikor eljön az ideje.

Ha téged nem zavar,nem foglalkozz azokkal akik szerint lekéstél valamiről:)

15/L

2010. jan. 20. 19:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem 19 éves koromban volt először komolyabb barátnőm, szal nem késtél le semmiről...
2010. jan. 21. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!