Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nyári időtöltés voltam?
A lánnyal még tavasszal kezdtem beszélgetni. Minden nap órákon át (neten nagy táv miatt). Nagyon mélyen belementünk egymas életébe, még szerelmeskedtünk is sokat írásban. Néha voltak vitáink, de azok is a tali miatt többnyire (félénk volt, győzködni kellett kicsit), mert inkább én szorgalmaztam ezt. Aztán augusztusban végre magától is felhozta a talit. Mindegy, végül nem lett az egészből semmi, mert bevallotta, h alábbhagyott a lelkesedése egy ideje nem tudja mi miatt. Hogy bebeszelte eddig is magának, h majd talizunk és lehet akármi, de rájött, h mégse. Elkezdődött neki a suli, elfoglalt most. Azt mondta, nem tudja megadni, amire vágyom, mert ő nem szerelmes belém. Így hagyjuk abba a minden napos beszélgetéseket is. Viszont nagyon szeret, mint embert. Tudni kell, h évek óta nem tud kiheverni egy platoi szerelmet egy nala par evvel idosebb srac irant, akivel nem tartja a kapcsolatot (annak baratnoje van).
Csak nyári beszélgetőpartner voltam neki? Ennyit jelentettem csak, hogy még csak fel sem hívhattam sose, még egy talit sem tudott összehozni velem?
17/L és 26/F
Pacsi, én is az voltam. Más a sztori, csak a vége ugyanaz.
Tedd magad túl rajta, tudom, nehéz. 19/l
mèg csak fel sem hivhattad ? :S
engem legalàbb felhìvottt , nekem us van 1 ilyen sztòrim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!