Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak nyári időtöltés voltam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nyári időtöltés voltam?

Figyelt kérdés

A lánnyal még tavasszal kezdtem beszélgetni. Minden nap órákon át (neten nagy táv miatt). Nagyon mélyen belementünk egymas életébe, még szerelmeskedtünk is sokat írásban. Néha voltak vitáink, de azok is a tali miatt többnyire (félénk volt, győzködni kellett kicsit), mert inkább én szorgalmaztam ezt. Aztán augusztusban végre magától is felhozta a talit. Mindegy, végül nem lett az egészből semmi, mert bevallotta, h alábbhagyott a lelkesedése egy ideje nem tudja mi miatt. Hogy bebeszelte eddig is magának, h majd talizunk és lehet akármi, de rájött, h mégse. Elkezdődött neki a suli, elfoglalt most. Azt mondta, nem tudja megadni, amire vágyom, mert ő nem szerelmes belém. Így hagyjuk abba a minden napos beszélgetéseket is. Viszont nagyon szeret, mint embert. Tudni kell, h évek óta nem tud kiheverni egy platoi szerelmet egy nala par evvel idosebb srac irant, akivel nem tartja a kapcsolatot (annak baratnoje van).

Csak nyári beszélgetőpartner voltam neki? Ennyit jelentettem csak, hogy még csak fel sem hívhattam sose, még egy talit sem tudott összehozni velem?

17/L és 26/F

2014. szept. 23. 09:47
 1/8 anonim ***** válasza:
igen, az voltál
2014. szept. 23. 09:51
 2/8 anonim ***** válasza:

Pacsi, én is az voltam. Más a sztori, csak a vége ugyanaz.

Tedd magad túl rajta, tudom, nehéz. 19/l

2014. szept. 23. 09:53
 3/8 A kérdező kommentje:
De ő annyira más lány, mint a legtöbb 17 éves. Mély érzésű, nem bulizós, ivós, sosem volt pasija sem. Ritka érett. Csinos is, nem értem, miért neten éli meg ezeket a dolgokat, ahelyett, h végre túllépne a platoi dolgon és esélyt adna magának az eletben.
2014. szept. 23. 09:55
 4/8 A kérdező kommentje:
#2: megirod priviben a sztorid? Érdekelne.
2014. szept. 23. 09:58
 5/8 anonim ***** válasza:
ismerős érzés sajna :/
2014. szept. 23. 10:00
 6/8 csabika1971 ***** válasza:
Másnak látod mert bele szerettél. De te neki írásod alapján nem voltál más mint mint csak egy unaloműzési játék. Mert amint valamivel komolyabbra is fordult volna a dolog már be is fejezte. Nem akarlak elszomorítani, de ez a lány soha nem is gondolta komolyan.
2014. szept. 23. 10:01
 7/8 Buford Tannen ***** válasza:

mèg csak fel sem hivhattad ? :S

engem legalàbb felhìvottt , nekem us van 1 ilyen sztòrim

2014. szept. 23. 11:47
 8/8 A kérdező kommentje:
#7: megírod priviben a sztoridat?
2014. szept. 23. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!