Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítsam le? (lány vagyok)
Látásbol ismerem elég rég óta. Még nem nagyon besz.. Elég sokszor néz,de szerintem csak azért mert én is nézem.
Milyen szöveggel szólíthatnám le?
én elvagyok vele/velük :D
28%-jaja :D
Szerintem amikor egyedül sétál az utcán akkor menj oda és szólítsd meg hogy: szia, látásból már ismerlek, biztos neked is ismerős az arcom, szeretnélek jobban megismerni, elmehetnénk valahova (és akkor itt mondod hogy kávézó, meki, kutyát sétáltatni, nézelődni, bármit csak lehessen beszélgetni) és akkor jobban megismeritek egymást, közvetlenebbek lesztek.Így felmerül a srácban hogy tetszik neked és ő rátér a lényegre:D így összejöttök, ja és kérdezd meg hogy van e barátnője, így jobban rájön hogy tetszik neked.
20/F
Bocs az OFFért,de az előző srácnak a válaszát ugyanúgy lányon is lehet alkalmazni,ugye? :D
De nem tól személyes,ha megkérdezem egyből,hogy van e barátja? :)
nekem is ugyanez a problémám.. :\
de a fiúk mértnem mernek odajönni?
sztemez így tök gas már h a csajnak kell 'nyomulnia' h legyenmár valami :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!