Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sérteget ismeretlenül?
Nemrég beregisztráltam a twoo-ra, de már bánom. Folyton sértegetnek, beszólogatnak. Legutóbb egy kamuképes férfi ezt írta: Ne hidd magad olyan okos és szép nőnek, hiszen évek óta egyedülálló pic.saként vagy fent az összes társkeresőn, a helyedben elgondolkodnék miért, egy cirkusz az egész világ, baszni.való vagy te is.
2 hete vagyok egyedülálló, más társkeresőn nem voltam fent eddig, és nem értem miért írtak ilyet nekem.
# 7
Gondolom, ennyire komoly kihívásaid nem lehetnek a szövegértéssel, csak figyelmetlenségből siklottál át azon a mondaton, hogy:
"2 hete vagyok egyedülálló, más társkeresőn nem voltam fent eddig".
Kérdező, az ilyen megjegyzéseket nyugodtan ereszd el a füled mellett. Nevetséges és szánalmas, ráadásul még gyáva dolog is, ha valaki az ismeretlenség és névtelenség álarca mögül sérteget másokat, pláne úgy, hogy még csak nem is tud semmit róluk. Számít bármi is az ilyen emberek véleménye? Te is pontosan tudod, hogy ez nem rólad, hanem róluk mond el valamit.
Valószínűleg leginkább szexuális frusztrációból fakad az ilyen férfiaknál ez a viselkedés, meg abból, hogy nem tudják feldolgozni az őket ért csalódásokat és elutasításokat.
Minden fórumon - itt is - vannak olyan emberek, akik abban lelik örömüket, hogy másokra nézve sértő, bántó dolgokat írogatnak.
Amikor ilyesmit olvasok, úgy viszonyulok hozzá, hogy átforgatom a dolgot pozitívba: hálát adok érte a sorsnak, hogy azok a férfiak, akikbe valaha beleszerettem, a férfi családtagjaim, a férfi barátaim és azok a férfiak, akiket a munkám révén megismertem, jó fejek, normálisak és rokonszenvesek és szeretetreméltóak.
Annyi figyelmet érdemes az ilyen megjegyzéseknek szentelni, amennyit megérdemelnek. :D
Felfoghatod úgy is, ha látod, hogy ilyen férfiak is vannak, hogy legalább még jobban tudod majd értékelni, mikor találsz majd olyan férfit, aki ennél intelligensebb mind értelmi, mind érzelmi szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!