Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ha egy kicsit is "elhanyagolunk" titeket, akkor már egyből be kell sértődni? Ha nincs munka az a baj, ha sok van akkor az a baj?
Miért általánosítasz és miért sértegetsz? Ha erre én azt mondom, hogy "TI férfiak", akkor a férjem igencsak megsértődhetne, mert VELED hoznám az általánosítással egy szintre. Értesz engem, te logikazseni, ugye?
Szóval talán a vak nőgyűlöletből mássz ki, és fuss neki újra a témának.
Ha hatalmas igényei vannak a párodnak, amit csak embertelen sok munkával tudsz megteremteni, és ezért ő még hála helyett számon kéri az idődet, MENEKÜLJ.
A testvéremet éppen most borítja ki és teszi tönkre ugyanezzel a viselkedéssel egy nő, borzasztó érzés, hogy nem segíthetek, mert a szerelemtől elvakultan engem utál, ha megszólalok, a nőnek meg mosolyogva hagyja, hogy kikészítse :(
Férfiak! Ha egy nő sokat dolgozik, önző karrierista p*csa, ha keveset, akkor ingyenélő?
Egyszerűen nem tudom megérteni a férfi logikát!Ha kevés a munka az a baj,ha sok akkor az, mert nem tudunk eleget foglalkozni veletek! Nem igazán értem,már hogyan lehet jót tenni. Hogyan lehet így jót tenni veletek?
Kérdező, te mit válaszolnál erre a kérdésre?
És a barátnőddel beszélj, helyette senki nem tudja megmondani, mit gondol.
Kedves utolsó!
Én azt válaszolom erre a kérdésre,hogy engem nem zavar ha sokat dolgozik,de az sem ha kevesebbet!Mivel megértő vagyok!Hihetetlen igaz?Tudod én tudok kompromisszumot kötni!
Megértem ha valakinek éppen nincs annyi munkája,mivel a piac diktál és ha én a fejemen kezdek pörögni,akkor sem lesz több munkám.De ha több bevétel van,annak csak örülni tudok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!