Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha odajön az a baj, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha odajön az a baj, ha nem jön oda, az a baj. Akkor mi a baj (om)?

Figyelt kérdés

Belátom, hogy paranoiásnak tűnhet a dolog, nézzétek el nekem, az önbizalomhiányból fakad. Hangsúlyozom nem nyafogni szeretnék, csak valahogy legyőzni ezt az érzést, ami gyötör.

Röviden az a gondom, hogy hiába szeretek szórakozni, ha barátnőkkel elmegyünk bármilyen szórakozóhelyre, általában rosszul érzem magam, mivel minden férfit ők érdekelnek (nem irigykedem rájuk, de ez tény), mert jól néznek ki, én hiába öltözöm jól, sminkelek, igényes vagy sajnos duci is vagyok. Ez hiába fáj egy kicsit, annyira megszoktam, hogy ha odajönnek hozzám azt nem tudom mire vélni, illetve azt gondolom, hogy a pasi "ha nincs ló a szamár is jó" alapon jön oda hozzám és ez taszít. Tudom, hogy pár pasinak a duci lányok is bejönnek, de ezt csak akkor fogom fel, ha végiggondolom, az ellenkező érzés sokkal erősebb mint a gondolkodás. Mégis hogyan tudnék újra pozitívan gondolkodni, elég régóta tart már ez a helyzet, 29 éves vagyok. Esetleg ez már pszichológus kategória?

2010. jan. 20. 13:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Neked nem pszichológus, hanem fogyás kell! Útálom, mikor lélekturkásszal akarják megoldani, amit fogyással kéne. A problémát kell kezelni, nem a tüneteket, nem igaz?

Kezdj sportolni - keményen és sokat! Lehetőleg valami edzésre járj, irányítással, ne csak futkoss! Fogyni és erősödni fox, és ártani sem árt. Persze lehet kajálni is kevesebbet kellene és sokáig fog tartani. Ha végképp nincs más hátra esetleg zsírleszívás. Le lehet fogyni, csak nagyon melós. De ez az egyetlen, ami a lelki és a párkapcsolati problémáid is megoldja.

2010. jan. 20. 13:36
 2/12 anonim ***** válasza:
Elsőnek igaza van. De ha nem vagyok indiszkrét, lehet tudni milyen magas, hány kg vagy? Lehet csak te hiszed azt, hogy duci vagy...
2010. jan. 20. 13:42
 3/12 anonim ***** válasza:

Duci girls forever!!!!!!!!!!!!!!!!

Nekem eddigi legnagyobb szerelmem egy duci lány volt.

És tudod miért nem mentem hozzá oda a disco-ba?

Nem azért mert nem tetszett.Hanem azért(most kicsit gáz lesz amit mondok)mert h a spanok mit szólnak hozzá h én egy molett lánnyl kavarok.Majdnem 1 évig ezen őrlődtem mert nagyon tetszett a lány és nagyon kedves volt velem minden alkalommal.És egy év után eljutottam oda h lezsarom a spanokat és megtettem az első épést.És minden percre boldogan gondolok vissza.

És az én hibámból szakítottunk.Mert szeretem a vicces cigiket.Neki viszont ez nem tetszett. :-((((((((((

2010. jan. 20. 13:47
 4/12 anonim ***** válasza:
Szóval ezzel csak azt akartam mondani h tut bejössz fiúknak.Csak ugye a haverok és a környezet előtti felvállalás.......nos azon sokat kell gondolkodni.
2010. jan. 20. 13:48
 5/12 A kérdező kommentje:
az öcsém mondta ezt egyszer, hogy nincs más bajom, mint le kéne fogyni, eddig mégsem tudtam megvalósítani, kevés a kitartásom. nem vagyok nagyevő egyáltalán csak a csokoládét szeretem.... egyébként a duci még enyhe kifejezés, 172 centi és 81 kiló (néha 78 - vagy 85, de akkor már pánikolok).
2010. jan. 20. 13:49
 6/12 A kérdező kommentje:
13:47....hmmm...köszi, erre még nem gondoltam, legalább valami más magyarázat, mint amit én adok, még ha a végeredmény ugyanaz is :)
2010. jan. 20. 13:51
 7/12 A kérdező kommentje:

így nézek ki egyébként:

[link]

[link]

[link]

2010. jan. 20. 13:56
 8/12 anonim ***** válasza:
pici husi, azért ez nem vészes!:) te még nem az a ducilány kategória vagy akit titkolni kell sztem. 1-2 jó ruha sé szinte észre sem lehet venni.
2010. jan. 20. 14:21
 9/12 anonim ***** válasza:
Te nem is vagy duci, komolyan!! Nekem nagyon bejönnél. Az, hogy nem vagy csontsovány a pasik jelentős százalékánál előny, van formás cicid, feneked. Eszed ágába se jusson fogyókúrázni, sportolni szabad, de csak amennyit jól esik. Legyen önbizalmad, jól nézel ki. (28F)
2010. jan. 20. 14:46
 10/12 anonim ***** válasza:

Lol.

Te mióta vagy duci????Az én párom ő duci volt.De te?Neked komoly önbecsülési problémáid vannak.A duciság máshol kezdődik.Téged még nőiese teltnek se neveznélek.Van rajtad pár kiló plussz de ez nem duciság.

2010. jan. 20. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!