Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedek egy lánnyal és közben odajön egy másik fickó is, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Klubban odamegyek egy lányhoz, elkezdek vele beszélgetni és odajön egy másik hím, és mivel nagyobb dumás mint én, szépen átveszi tőlem. Sokszor előfordul, kicsit dühítő. Egy haverom szerint le kell alázni a csaj előtt és akkor elmegy. 24f2011. márc. 25. 17:20
1/17 anonim válasza:
jesszus, hogy én is hogy utálom az ilyen helyzeteket. az ember végre oda megy ahhoz, aki tetszik neki erre odajön keménykedni egy másik gyökér... alázd le helyettem is légyszi vhogy :)
2/17 anonim válasza:
Szia!
Egy normális lány nem kezd el csak azért jobban érdeklődni egy másik fiú után, mert az "nagyobb dumás".
Ha meg mégis, akkor annak a lánynak olyan is lehet, az értékrendje...
Ha egy ilyen lány kicsúszik a markodból, nem vesztettél sokat.
30L
3/17 anonim válasza:
"Egy normális lány nem kezd el csak azért jobban érdeklődni egy másik fiú után, mert az "nagyobb dumás"."
Ezek szerint a lányok 99,99%-a nem normális.
5/17 anonim válasza:
Leoltanám a pasit és elküldeném a francba, ha pofázik beleverném a képét a bárpultba. Utána meg otthagynám a csajt is és keresgélném azt a 0.01 százalékot.
6/17 A kérdező kommentje:
Azért nem lehet véletlen hogy ez velem ilyen gyakran megtörténik. Magas vagyok és nagyon vékony, lehet ha vastagabb lennék más lenne a helyzet?
2011. márc. 27. 11:38
7/17 anonim válasza:
Valami kell, hogy megfogj egy lányt. Ha nem külső, akkor pénz, műmájerség, nagyon ritkán belső. Ha nem vagy még magabiztos sem, akkor az elég gáz, meg hiába mondják a nők, a cicafiús alkat azért nem igazán mozgatja meg a fantáziájukat. Nekem elhiheted, pár kiló izom és a "nem"-ből egyből "igen" lesz.
8/17 A kérdező kommentje:
Nem cicafiúságból, egyszerűen ilyen a genetikám, nagyon hosszúkás vagyok.
2011. márc. 27. 11:46
9/17 anonim válasza:
A duma se annyira számít, egyszerűen jól kell kinézni és gazdagnak kell lenni, más nem fontos a lányoknak.
10/17 anonim válasza:
Nem mondtam, hogy cicafiú vagy. Csak a testalkatodra. Tudom miről beszélsz. 188 centi vagyok, két évvel ez előtt nem ütöttem meg a 70 kilót se. Most se vagyok egy állat, de 85 kilósan valamivel jobban érzem magam. Az önbizalomról és az azóta megszerzett csajokról nem is beszélve. Genetika ide vagy oda, kemény munkával mindenen lehet változtatni, csak akarni kell. És hidd el megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!