Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van jobban igaza?
3-4 napig nem találkoztam a barátommal, és nem is beszéltünk. Ő ezt végighaverozta, és gondolom piálta is. Most egy kb félnapot töltöttünk együtt, és mondta, hogyha nem megyek haza, max 10-20 percre, akkor mehetek vele este bulizni. Haza se mentem, erre közli velem, hogy "Inkább egyedül mennék, bocsi, de már most hiányzol" és kiakadt, hogy én kiakadtam, hogy vele akartam lenni, és hogy még a mézesmadzagot is elhúzta előttem, hogy mehetek majd este vele. Mondtam neki, hogy itt a hétvége, és együtt tölthetnénk. Mondja "de hát ott csak fiúk lesznek(30-40 emberes szülinapi bulin? komoly?), nem akarom, hogy gyere... De akarnám, csak hát mégsee". Most komolyan a pia meg a buli fontosabb mint én? Én is mindig őt választottam, még akkor is, ha egy jó nagy bulira hívtak. Azért írtam úgy, hogy "jobban igaza" mert ugyebár 2 igazság van, ha nem több... Mindig. A két szemszög fontos. :)
Köszönöm előre is a válaszokat!
Háát ja... most kinek adjunk igazat? Mi a legjobb döntés?? hühüü... tény, hogy egy önző ember, háát őszintén szólván ennek nem sok értelmét látom.
De talán mond ezt el neki is amit nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!