Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom elhagyott, mert túl kövér voltam. Most lefogytam?!
Egy barom biztos...
Viszont egy normális férfi olyan nőt keres akit szeret. De ez a férfi nem szeret téged. Ugyan ilyen könnyen eldobna újra és újra, ha valami kis hibát észlelne rajtad.
Ne alázd meg magad előtte, hanem járj büszkén. Volt lelkierőd a fogyáshoz, na annak a töredéke elég lesz ahhoz, hogy hagyd a fickót a fenébe.
Azóta nem találkoztatok, hát oké..de a gyerekét se látta azóta?? Nem is törődik vele??
Ez az ember nem érdemli meg, hogy ennyire szeressed..De te tudod.
Kit sértettem meg a nyolcas hozzászólásommal, hogy lenullázott? :D
Valami girnyó szinglit??
Szerintem azért nem mindegy, hogy így ismerte-e meg a férje. Vagy utána hízott 30 kg-t, ami azért nagyon nagy változás. Nem lehet a terhesség vagy az idősödés számlájára írni. És ha jelezte is a férj, hogy tehetne valamit magáért és mégsem tett semmit.
Érdekes most le tudott fogyni 30 kg-t is. Lehet, hogy a férj mínusz 10-nek is örült volna.
Azért szerintem minden változást nem kell elfogadni, ami ellen lehet tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!