Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez gáz (az osztály...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez gáz (az osztálytársamról van szó)?

Figyelt kérdés

Van egy fiú osztálytársam fiú, középiskolás.

Tesi órán éppen egy ilyen gyakorlatot végzet és kilátszott a bugyija, de ilyen francia bugyit hord vagy tangát, vagy mittudom én hogy mi az. De elég gáz nem? Mondjuk nem röhögött senki, de azért néztek.

2014. szept. 19. 13:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Kit érdekel? oO
2014. szept. 19. 13:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát nem mondom elég b*zis...
2014. szept. 19. 13:09
 3/8 anonim ***** válasza:

"francia bugyit vagy tangát" - szóval akkor nem is láttad a dolgot, mi? Tudod ugye, hogy ez a kétfajta bugyi teljesen más?

Tanga: [link]

Francia bugyi: [link]

Férfi alsónadrág: [link]

Szóval akkor mégis mi volt szegény gyereken? Egyébként meg nem is értem a dolgot, nyilván az öltözőben is látjátok egymást, hogy kin milyen alsó van... Ott bezzeg senki se nézte?

2014. szept. 19. 13:14
 4/8 anonim ***** válasza:
szerintem csak kíváncsi a véleményekre mert valójában ő akar ilyeneket felvenni..
2014. szept. 19. 13:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Miért érdekel téged, hogy más milyen alsóneműt hord? Mi közöd hozzá?
2014. szept. 19. 14:07
 6/8 A kérdező kommentje:
A srác sohasem öltözik át, bár nem nevezném srácnak. Ilyen hosszú haja van és alacsony. Tanga volt rajta a képek alapján amit küldtetek nekem.
2014. szept. 19. 16:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Te milyen gáz vagy, kérdező...
2014. szept. 19. 17:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Aha, szóval sosem öltözik át... Mégis milyen színvonalú iskolába jártok, ha egyik tanár se szól rá a gyerekre, hogy át kéne öltözni? Nálunk akinek nincs megfelelő felszerelése, egyest kap... És tesi óra után ugyanabban a koszos, büdös ruhában marad egész napra? De a legviccesebb az egészben az, hogy ha igaz lenne, amit írsz, akkor ezek szerint a srác olyan nadrágban jár iskolába, amiből simán kilátszik a feneke (hiszen máshogy hogyan látnátok, milyen "bugyija" van?)... Ne nevettess már... Ha már valami hülyeséget akarsz ide kiírni, picit több értelme legyen...
2014. szept. 19. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!