Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a viszonzatlannak hitt szerelemről?
Figyelt kérdés
Nem azért kérdezem, mert érintett lennék, csak így most felmerült bennem a kérdés... biztosan vannak olyan történetek, hogy nem mondták el egymásnak az illetők... vagy csak elszúrták, amikor ott lett volna a lehetőség. Az Anyeginben is csak elcseszték.2014. szept. 18. 20:40
11/15 A kérdező kommentje:
ma 14:57
Hogy érted ezt? Most akkor viszonzatlannak hitt vagy nem vagy mi történt? Elmeséled? (itt vagy privátban, ahogy gondolod)
2014. szept. 20. 15:15
12/15 anonim válasza:
Hát inkább csak elrontott. Még az egész óvodában kezdődött ilyen első "szerelem" Sülve főve együtt voltam a lánnyal tök jól éreztük magunkat aztán ovi után elváltak útjaink, a lány elköltözött éskb 5 évig nem találkoztunk. Anyáék mondták, hogy akkoriban mennyire megváltoztam mikor elváltak útjaink mennyire magam alatt voltam. Aztán hosszú idő után visszaköltöztek ide a városba párszor találkoztunk iskola után feljött hozzánk beszélgettünk stbstb. És ott rontottam el, hogy akkoriban 11-12 évesek voltunk a lánynak volt 1-2 ragya az arcán és ez nekem nem tetszett (ne ítéljetek el 11 évesen azt se tudtam mi az). Aztán később nem is nagyon találkoztunk már. A lány a mai napig a városban lakik és gyönyörű lány lett. Azt hiszem ezt mondhatjuk elszúrásnak mikor ott volt a lehetőség. Dehát ez van :)
13/15 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy a legszarabb érzés, amit el tudsz képzelni :( Másfél évig szenvedtem egy ilyenben. Végig tisztában voltam vele, hogy "pazarlás", de nem könnyű egy ilyenből kilépni.
14/15 anonim válasza:
Mindenki érintett:) Honnan tudod, hogy nem e beléd volt valaki szerelmes, de nem merte elmondani? Vagy ha odamész valakihez akkor nem is mondhat nemet? Az is viszonzatlan lesz. Csak azokról tudsz akik mertek szólni neked, de akik nem azokról nem tudsz. Szóval erinteevagy te is, de nem tudsz róla.
15/15 anonim válasza:
Viszonzatlan szerelem az életembe nem volt, viszont 1,5 évet húztam le egy olyan kapcsolatban ahol bár szerettük egymást nem volt működőképes a dolog. Az se kellemes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!