Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a viszonzatlannak hitt szerelemről?
Általános iskola alsó tagozatban volt egy csaj, akibe totál bele voltam zúgva, már amennyire egy ilyen kisgyereknél ez lehetséges. Néha haza is kísértem, meg sokat viccelődtem vele stb. Ennél több soha nem volt. Bár többször rákérdeztek többen is, én mindig tagadtam, hogy bármit éreznék iránta, hiszen éppen abban a korban cikinek számított szerelmesnek lenni.
Sok-sok évvel később, az 5 éves érettségi találkozón mesélte a csaj, hogy akkoriban totál belém volt esve. Hát, szépen lemaradtunk egymásról, csak mert "ciki" volt... Persze annyira nem gáz, mert el tudom képezni, hogy 10 évesen milyen komoly kapcsolat lehetett volna a dologból.
azt hiszem én egy ilyen helyzeteben vagyok.... de valójában ez sem biztos, csak annyit tudok,hogy a srác amikor tényleg szeretett én nem tudtam felé kimutatni és mikor már úgy érzem,hogy érzelmileg képes lennék rá,ő már nem érdeklődik felőlem...és lehet ,hogy legbelül még szeret ,de nem tudja ,hogy Ő nekem a minden..és fogalmam sincs ,hogy mit tehetnék...
Legszívesebben írnék neki, hogy szeretnék vele találkozni és elmondanám neki...de ha már egy fiú érdeklődése alábbhaagy, sőt kimondja ,hogy feladja,onnantól már nem elgondolkodtató,hogy egy lány mit lépjen.....
Keresem a helyes utat, vagy nem is tudom...
én is azt hiszem így vagyok! de sajnos csak szexkapcsolat van köztünk már jó ideje.... mindennap kommunikálunk egymással,tényleg minden dolgunkat elmondjuk a másiknak, de nagyon ritkák az együttlétek :( szerintem ő is érez irántam,máskülönben nem keresnénk egymást!
de én türelmes vagyok és megvárom, hogy egyszer bevallja az érzéseit. Vagy azt, hogy nem szeret,vagy azt, hogy szeret.
utolsó válaszoló! ha szereted,akkor minél előbb vallj neki az érzelmeidről...én sajnos nem tettem,és ezért vesztettem el ,akit szeretek még mindig...
félre kell tenni a női büszkeséget és nőként megnyílni..mert az élet véges
Nekem tényleg viszonzatlan... Szinte már rajongok a lányért... Épp ésszel biztos felét se tenném meg annak amit miatta tettem/teszek... Mégis istentudja miért... "...de nem..." :/
Még a végén kiderül hogy nekem is vannak érzéseim... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!