Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az ha pl. : elesünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az ha pl. : elesünk álmunkban, vagy bármi bántodásunk esik az nem fáj mivel csak álmodjuk, de mikora szerelemről álmodunk és féltünk valaki akkor azt miért érezzük még álmunkban is?

Figyelt kérdés

2014. jún. 12. 13:39
 1/8 anonim ***** válasza:
ha én elesek álmomban az fáj..hogy nem érzed?
2014. jún. 12. 13:41
 2/8 A kérdező kommentje:
Az ilyenekt nem érzem meg ha álmodom :D
2014. jún. 12. 13:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez ember függő, hogy ki mit érez meg az álmaiban, belőlem például elég erős érzéseket tudnak kiváltani, általában negatívokat, csalódást, félelmet, stb...De a fájdalmat valahogy én sem szoktam érezni álomban :D
2014. jún. 12. 13:44
 4/8 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, én álmomban minden szart megérzek.: D

Egyszer úgy be voltam szarva álmomban, hogy tudatosan felébresztettem magam, mert nem akartam továbbálmodni...: D

2014. jún. 12. 13:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Álmomban érzek mindent, sokszor van olyan, hogy már tudatában vagyok annak, hogy csak álmodok, de még nem akarok felkelni, mert izgalmas pl. T-rexek elől menekülni az utcában, de mielőtt elkapna, felkeltem magam.
2014. jún. 12. 13:57
 6/8 A kérdező kommentje:
Nekem valamikor az se esik le hogy épp álmodom :D
2014. jún. 12. 13:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Én ugyanúgy érzem álmomban azt is, ha valami fizikailag fáj.
2014. jún. 12. 14:09
 8/8 anonim ***** válasza:

Mert ezek pszichés, illetve lelki dolgok.

Legtöbben a fizikai fájdalmat nem érzik álmukban, de akad olyan aki igen.

Ez olyan, mint amikor valaki bebeszéli magának, hogy beteg aztán tényleg szarul érzi magát. Van aki a fizikai fájdalmat is ugyanúgy át tudja élni még akkor is, amikor semmi baja.

Az érzelmi dolgokat pedig nyilván érzi az ember álmában is.

2014. jún. 12. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!