Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan rázzátok fel magatokat, amikor érzelmileg mélyponton vagytok?
Figyelt kérdés
Mit kéne tennem? Igen, lány ügy...2014. szept. 18. 19:52
1/9 anonim válasza:
nekem is jól jönne, de általában haverokkal dumálsz és akkor megoldódik egy idő után nem gondolsz majd rá és jön más :)
2/9 anonim válasza:
ilyenkor sokkal több mindenhez van bátorságom mint egyébként. Pl pár napja egy nem jól eső beszélgetés után elmentem fogorvos rendbe rakni 1 fogam. Pedig az xar hely. De mikor elindultam már nem féltem, meg el is röhögtem pár emberrel a várakozóban
//23f
4/9 anonim válasza:
Nem felrázás, de olyankor valami töményet iszom, bár alapjáraton meg ritkán szoktam meginni még egy sört is, bevackolom magam, csendes magányomban megy az önsajnáltatás, aztán egyszer elmúlik.
6/9 anonim válasza:
5#vagyok
nem ajánlás volt amúgy
7/9 A kérdező kommentje:
#4: ez aranyos, gondolom lányként írtad. Mindegy, ha srácként, akkor is jó volt olvasni.
#5: nem teljesen értem ezt a topjoy kupakot. Kifejtenéd?
2014. szept. 21. 20:08
8/9 anonim válasza:
Srác vagyok, csak eléggé be tudok fordulni a sok kudarc után. A 4-es voltam.
9/9 anonim válasza:
Egy-két Thrash/Heavy Metal zene, közben filózás az élet nagy gondjain. Ha ez sem segít, akkor kedvenc film vagy egy ideig minden kényszerű dolgot hanyagolok. Nálam a beszélgetés csak ront a helyzeten, ilyenkor legjobb ha egyedül hagynak (Fiú vagyok, de miért ne működne másnál is). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!