Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mentek az utcán a szembejövő emberek közül kikre ragad rá a tekintetetek?
Egy kicsit paranoiás vagyok, ha egy szemebejövő lány bámul az az érzésem, hogy biztos, mert csúnya vagyok, vagy fura az arcom vagy bármi...ha meg nem néz akkor azon gondolkodok, hogy még rám se néz annyira csúnya vagyok.
Kicsit tényleg beteges de azért normális válaszokat várok.
19f
hát mindig máshogy.. magamból kiindulva,ha olyan napom van amikor jó a kedvem és elmegyek ide a tescohoz akkor nagyon sok mindenkinek mélyen a szemébe nézek. ha jönnek azok a bácsik akik olyan kis édi nagypapiknak néznek ki akkor ő rájuk csak rámosolygok. sztem nem konkrétan jelent mindig vmit.. de lehet csak én vagyok ilyen.. nem tudom h ilyenkor tényleg jobb kedvük lesz,de 10 emberből 9 visszamosolyog,akinek mélyen a szemébe nézek az pedig zavarba jön:$ szeretem ezt csinálni:$
van olyan napom amikor meg senkire se nézek rá.. ez az emberek napjaitól is függ,de ne legyél ilyen pesszimista(remélem jó szót mondtam:$) én nem hinném h csúnya vagy:)
elözö vok bocs h ha hülyén fogalmaztam meg
L/13
általában azokra akik visszanéznek, éés van bennük már igy elsőre vmi plusz...
20/f
én a Te korosztályodat bámulom asszem ;)
de amúgy szerintem kisugárzás kérdés az egész ..de én a lányokat is megbámulom ..lány létemre .egyik nagy hibám h bámészkodom .pedig szerintem csak annyira mint bárki más .és nem is olyan durván h kiesik a szemem a helyéről ha elmegy melletem valaki .na azt gyűlölöm ..sajna engem is rendszeresen megbámul mindenki ..bár attól függ ki ..néha örülök neki ;)..azt nem bírom ha a munkások énekelnek nekem meg a bnőimnek vmi banánhéjról ..ugyanis mekibe menetelünk közben ez volt nemrég :D ááhh remélem értettetek .kissé bonyolult vagyok .másik hibám :D háállóó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!