Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor mentek az utcán a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor mentek az utcán a szembejövő emberek közül kikre ragad rá a tekintetetek?

Figyelt kérdés

Egy kicsit paranoiás vagyok, ha egy szemebejövő lány bámul az az érzésem, hogy biztos, mert csúnya vagyok, vagy fura az arcom vagy bármi...ha meg nem néz akkor azon gondolkodok, hogy még rám se néz annyira csúnya vagyok.

Kicsit tényleg beteges de azért normális válaszokat várok.

19f

2010. jan. 19. 21:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Az ember arra néz aki tetszik neki, vagy kedves arca van. A csúnyákra nem néznek, inkább elkapják a tekintetüket.
2010. jan. 19. 21:15
 2/16 anonim ***** válasza:
én a csúnyákon azért szoktam szörnyülködni egy keveset:D
2010. jan. 19. 21:16
 3/16 anonim ***** válasza:
meny ki meztelen az utcára és mond azt hogy nem vagyok fogyatékos és jól nézek ki segíteni fog sokan fognak nézni is :);)
2010. jan. 19. 21:18
 4/16 anonim ***** válasza:
Én a helyes pasikat szoktam nézni, aki csúnya arra ránézek, de nem "bámulom" úgy, mintha tetszene, nehogy azt higyje, hogy tetszik nekem.
2010. jan. 19. 21:19
 5/16 anonim ***** válasza:
csak amiat hogy elbizonytalanítsalak,én megnézek mindenkit mert rossz a szemem ezért nem látok jól messzire:)
2010. jan. 19. 21:27
 6/16 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat...
2010. jan. 19. 21:30
 7/16 anonim ***** válasza:

hátén pasi vagyok

a szép lányokat megnézem mert szépek

a csúnyákat meg azért mert csúnyák

ezért nem találok egy normális csajt ez a baj:)

2010. jan. 19. 21:51
 8/16 anonim ***** válasza:
Azokra akik tetszenek és szép a szemük :).
2010. jan. 19. 22:50
 9/16 anonim ***** válasza:
Nee legyél paranoiás:) Én azokra szoktam ránézni akik vagy nagyon bámulnak,vagy tetszik:) Akit "csúnyának" tartok,vagy esetleg beteg,arra inkább nem nézek,nehogy rosszul essen neki hogy bámulom vagy valami:)
2010. jan. 20. 17:17
 10/16 anonim ***** válasza:

ha van rajta valami feltünő, jó értelemben pl: egyéni stílus, haj, smink, különleges öltözködés. ilyenkor mosolygok mindig. :D hasonló vagyok én is. :D

ha nagyon "raj", akkor jól megnézem és kiröhögöm.... szánalmas.

én nem vagyok hive a hujj de csúnya vagy aztadeszép izének, mert nem ismerem, akkor honnan tudom, hogy milyen ember??? én se vagyok ám a világszépe, sőt elbujhatnék, de mégis jóember vagyok a magam módján. felesleges elitélni ezek szerint az emberek.

mind1, lehet lepontozni. XD

2010. jan. 20. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!