Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy birta 22 evig a szereto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy birta 22 evig a szereto szerepet?

Figyelt kérdés

Nyaron jott hozank uj munkatarsno, kedves es vicces jo baratsagba lettunk. Eleg sok mindent elmeselt magarol. 40 eves es van egy 20 eves lanya. A gyereke apja csak a szeretoje de mar 22 eve.

A ferfi felesege nem tud semmirol. A szereto hogy tud igy elni?

Meselte hogy egyszer az ereit felvagatta es volt ido hogy alkoholisya volt.

2014. szept. 17. 12:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Hat akkor nem nagyon birta/birja, ha ereit vagdosta es alkoholista volt.
2014. szept. 17. 12:19
 2/9 anonim ***** válasza:

"Meselte hogy egyszer az ereit felvagatta es volt ido hogy alkoholisya volt."

Amúgy ilyeneket én nem mesélnék el munkahelyen, még munkatársnak sem.

De hát kb. így bírta. Ebben benne van a válasz is.

Én sajnálom így ismeretlenül is, mert gondolom mindig reménykedik abban, hogy egyszer őt választja a férfi.

2014. szept. 17. 12:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy ahhoz gyenge volt, hogy szakítson a férfival. Őszintén a barátnőd jelleme óriási gyengeségre és manipulálhatóságra vall. Azt el tudom képzelni, hogy valaki, aki nem akar megállapodni, egész életében élvezi ha egy (vagy egyszerre több) férfi szeretője, amivel élvezheti a kapcsolattal járó előnyöket, és nem kell viselnie a hátrányokat, de aki családcentrikus, annál ez valami komoly betegség, hogy 22 évig nem lépett ki belőle. Az egész élete egy hazugság.
2014. szept. 17. 12:20
 4/9 anonim ***** válasza:
Ezt inkább tőle kéne megkérdezni. Mindenki más csak rosszat fog mondani a szeretőről, hozzáteszem jogosan. Szegény lány jó helyre született, egyedül őt sajnálom ebben a történetben, meg talán a feleséget aki nem tud semmit. Vagy lehet, hogy tud csak nem akar tenni semmit.
2014. szept. 17. 12:21
 5/9 anonim ***** válasza:

"jó baratsagba lettunk" - naaa, ha te így bánsz a barátaiddal, ellenségre nincs is szükségük.

Azt mondod, jó barátnőd lett, és itt pletykálsz róla teljesen öncélúan, a saját szórakoztatásodra. Undorító.

2014. szept. 17. 12:21
 6/9 anonim ***** válasza:

# 5

Ez miért pletyka? Név nélkül, azt sem tudjuk kiről van szó...így nem árt neki semmit.

2014. szept. 17. 12:23
 7/9 anonim ***** válasza:
aki ereket vagdos, meg piál, az nem bírja jól, csak gyenge szakítani.
2014. szept. 17. 12:24
 8/9 anonim ***** válasza:

Én sajnálom szegényt, mert elpazarolta az életét, és nem élt szerető házasságban, pusztán örökös másodikként.

Ezt nem lehet elviselni, ezért vágta fel az ereit és ezért ivott is.

2014. szept. 17. 12:24
 9/9 Andizsuzsi ***** válasza:

"Ez miért pletyka? Név nélkül, azt sem tudjuk kiről van szó"

Attól még ez pletyka. Kérdezőnek semmi más célja nincs, mint jól kitárgyalni valakinek a dolgait, aki bizalmasan megosztotta vele az életének intim eseményeit. Szerintem sem helyénvaló, akkor sem, ha nem tudjuk, hogy kiről van szó. Arról nem is beszélve, hogy ha a kolléganő is jár ide, ő tutira magára ismerne.

2014. szept. 17. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!