Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
nekem az hogy végre megdögöljek mert sajnos nekem nem nagyon menne a önygilkoság mert az is kudarcba fulladt.
Semmi élet kedvem nincs. Mi a f..sznak születem meg vagy vettetek volna el a gec...be
értem úgysem kár. SŐT
1. kívánság: - sok sok pénzt
2. kívánság: - + még 2 kívánság :D
1. Minden embernek legyen lehetősége szeretni, akit szeret (értsd: ne legyenek magányos emberek, akik csak egy ölelésre vágynak egy bizonyos személytől)
2. Lehessen utazni az időben (leginkább vissza, újra átélni eseményeket)
itt annyi csöpögős kívánság van,, egyébként is ha lenne eszük, inkább a cél helyett olyan dolgokat kell kívánni amikkel röhejesen könnyen elérhető a cél
mindenesetre nekem 1 elég,, az pedig az hogy.. hát minek hívjam,, legyen varázserőm és képes legyek kb bármire, alakot változtatni stb stb.. de főleg
valósággá tudjam váltani amit akarok, pl egy animációs film világa stb stb.. ne ebben a béna realitásban kelljen élnem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!