Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha lenne két kívánságotok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lenne két kívánságotok, mit kívánnátok?

Figyelt kérdés

2014. szept. 16. 22:01
1 2 3 4
 31/35 anonim válasza:

nekem az hogy végre megdögöljek mert sajnos nekem nem nagyon menne a önygilkoság mert az is kudarcba fulladt.

Semmi élet kedvem nincs. Mi a f..sznak születem meg vagy vettetek volna el a gec...be

értem úgysem kár. SŐT

2014. nov. 5. 17:09
 32/35 anonim ***** válasza:

1. kívánság: - sok sok pénzt

2. kívánság: - + még 2 kívánság :D

2014. dec. 22. 16:40
 33/35 anonim válasza:
hogy mindent megismerhessek, láthassak mielőtt meghalok és hogy történjen valami az emberekkel és jöjjenek rá, hogy nem léteznek címkék, amiket csak úgy egymásra ragasztunk, valami világbékeféle azt hiszem, nem a filmes nyálas, de túl sok ember öl/bánt/aláz túl sok másikat a semmiért
2014. dec. 22. 16:41
 34/35 anonim ***** válasza:

1. Minden embernek legyen lehetősége szeretni, akit szeret (értsd: ne legyenek magányos emberek, akik csak egy ölelésre vágynak egy bizonyos személytől)

2. Lehessen utazni az időben (leginkább vissza, újra átélni eseményeket)

2014. dec. 22. 16:44
 35/35 anonim ***** válasza:

itt annyi csöpögős kívánság van,, egyébként is ha lenne eszük, inkább a cél helyett olyan dolgokat kell kívánni amikkel röhejesen könnyen elérhető a cél

mindenesetre nekem 1 elég,, az pedig az hogy.. hát minek hívjam,, legyen varázserőm és képes legyek kb bármire, alakot változtatni stb stb.. de főleg

valósággá tudjam váltani amit akarok, pl egy animációs film világa stb stb.. ne ebben a béna realitásban kelljen élnem

2014. dec. 22. 17:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!