Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha lenne két kívánságotok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lenne két kívánságotok, mit kívánnátok?

Figyelt kérdés

2014. szept. 16. 22:01
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Gondtalanságot és egészséget...:)
2014. szept. 16. 22:22
 22/35 anonim ***** válasza:
0%

Neemár,mindig a 3 kivánság van mindehool :D

Kellenek a cicik is :D Meg a másik kettő is..hadd legyek kivétel :)

2014. szept. 16. 22:22
 23/35 anonim ***** válasza:
Az egészségem álljon vissza, akkor most jöjjön össze az, amit kitűztem hivatás terén. De nem utolsó sorban, hogy az én kis virgászálam legyen nagyon boldog, egyszer velem. Ha most nem is kezdődhetett el igazán.
2014. szept. 16. 22:24
 24/35 anonim ***** válasza:

1. Legyenek érzelmeim.

2. Pénzt

2014. szept. 16. 22:26
 25/35 anonim ***** válasza:

Most épp azt, hogy:

1. Egyszer majd legyek igazán boldog, és másokat is tegyek azzá.

2. Az emberekből soha ne tűnjön el a gyermeki én.

2014. szept. 16. 22:29
 26/35 A kérdező kommentje:

Mindenkinek részvétem, akinek tényleg komoly a problémája. Ha rajtam múlna,akkor nem lennének éhező gyerekek, nem lennének boldogtalanok, öngyilkosok, hajléktalanok, és még sorolhatnám,de persze ez nem rajtam múlik. Édesanyám mindig mondta,és a mai napig mondja, hogy nagy szeretet rejlik bennem. Remélem ezt egy nap bizonyítani is tudom. Ha nagyon gazdag lennék, akkor annak nagy részét afrika éhező gyerekeinek adnám.

Na ezzel csak azt szerettem volna mondani, hogy vannak sokkal rosszabb sorsok is,szóval ne bánkodjatok. Fel a fejjel,és próbáljátok meg pozitívan leélni az életeteket,és ne a múlttal,vagy a jövövel törődjetek,hanem a jelennel;)

2014. szept. 16. 22:36
 27/35 anonim ***** válasza:

1, Legyen egy barátnőm, aki

2, engedi, hogy a lábát kényeztessem.

2014. szept. 16. 23:03
 28/35 anonim ***** válasza:
Én azt kívánom,hogy a szeretett fiút újra boldoggá tudjam tenni.
2014. szept. 16. 23:42
 29/35 anonim ***** válasza:
Én csak azt kívánom, hogy szűnjek meg létezni, úgy mintha sosem születtem volna meg.
2014. szept. 17. 16:35
 30/35 anonim válasza:

1:Legyen egy szerepjátékom,amiben lány lehetek és uke,és Sebby lehet a seme.

2:Most.

2014. szept. 28. 21:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!