Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/35 anonim válasza:
Az egyik az lenne, hogy legyek teljesen elégedett az életemmel és érjem el minden kitűzött célomat.
A másik valami olyasmi, hogy találják végre fel pl az ebola ellenszerét
12/35 A kérdező kommentje:
hát ha el lehetne játszadozni az idővel,akkor én is megtenném,de talán nem használnám fel egyik kívánságomat sem el vele :)
2014. szept. 16. 22:10
13/35 anonim válasza:
Lánybarátot/lánybarátokat, akikkel szabadidőmben eljárnék ide-oda. Semmi extra. Férfi vagyok.
14/35 anonim válasza:
1. Gyógyuljak meg.
2. Többé ne újuljon ki a betegségem.
15/35 A kérdező kommentje:
11. válaszoló..na ez igen,látszik, hogy nem csak magaddal törődsz :)
több ilyen ember kéne :) :/
2014. szept. 16. 22:12
16/35 A kérdező kommentje:
14. válaszoló,milyen betegségben szenvdsz?
2014. szept. 16. 22:13
17/35 anonim válasza:
Nem is tudom..nehéz ez igy.Annyi csapás még nem ért az életben hogy nagyon tudnék mit kivánni.
De az 1.legyen egy szép munkahelyem egy konyhán.
2.a mostani barátommal maradhassak örökre és legyen egy szép családunk :)
3.nagyobb ciciket akarok :D
18/35 A kérdező kommentje:
nana csak 2 kívánság :P
2014. szept. 16. 22:17
19/35 anonim válasza:
16: Nem írnám le, nem is az a lényeg, hogy mi.
Volt egy műtétem, azt hittem, ezzel le van tudva. De most kiújult és valószínűleg újra megműtenek.
20/35 anonim válasza:
Jöjjön rendbe a lábam, és találjam meg életem párját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!