Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg mindenhez pénz kell?
Figyelt kérdés
Az ember akkor érzi magt szépnek,ha olyan ruhát hordhat amiben jól érzi magát,szépet vagy modernet stb,szebb az ember ha ki van festve,de ehhez mind pénz szükséges...
A szimpla csórók nem lehetnek szépek?
ui.nem nyomorgok meg semmi,barátom is van,de akkor is rossz érzés ez a tudat...
2 féle tipus van. Aki magába szép nem kell semmit se csinálnia. A másik meg akinek ki kell festenie magát döntsd el meikbe tartozol.
2010. jan. 19. 19:06
2/12 anonim válasza:
A pénz sem vigasztal, nekem mostanában egyre több van és nem jobb így sem. Hidd el a pénz önmagában nem boldogít, az viszont igen, ha szeretsz és viszontszeretnek.
2010. jan. 19. 19:06
3/12 anonim válasza:
nem kell mindenhez pénz és útálóm a kifestett nöket is,legyél természetes,ne bújjál állarc mögé,mindenki azt hiszi hogy legyen egy barátnüd ahoz pénz kell,egy óriási nagy tévedés hidjétek el
2010. jan. 19. 19:09
4/12 anonim válasza:
Az biztos, hogy pénzes cuccok kellenek, ahhoz, hogy egy lány igazán tündököljön. A jó smink meg a jó frizura csodákra képes! Persz nem az a jó csaj, aki sminkkel "egész jó", hanem az, aki olyan, mint egy Istennő. Csak ilyenből kevés van...
2010. jan. 19. 19:10
5/12 anonim válasza:
Önbizalmat ad, ha tiszta a bőröd, szépen ki vagy sminkelve, és szép a ruhád. Mondjuk én soha nem veszek márkás cuccokat, de nem érzem magam jól, ha smink nélkül megyek ki az utcára. Kell egy "álarc". Tudom, hogy szerencsés dolog, de ez van. Akinek nem tetszik, ne nézzen. Az, hogy kell hozzá pénz...hát én inkább veszek pár100ért egy szempillaspirált, mint eligyam. Gondolj bele mennyi csóró alkoholista.
A természetes szépségnél pedig nincs szebb!
2010. jan. 19. 19:10
6/12 anonim válasza:
Barátnőmék sem túl gazdagok és áhh..:) Tényleg a legszebb lány akit valaha láttam. És utálom ha kisminkeli magát.
2010. jan. 19. 19:11
7/12 anonim válasza:
Uppsz, most olvastam vissza.. kicsit elírtam: NEM szerencsés...
2010. jan. 19. 19:14
8/12 anonim válasza:
Következő életemben nő akarok lenni, mert elég egy kis smink meg pár ruhadarab a boldoguláshoz. Férfiként végigdolgozhatod/kűzdheted az életedet kb. főleg ha nem születsz gazdagnak. Aztán kb. mindenhol sz@rnak néznek, amíg nem villantod az 50 ezres kabátot, de sokszor még az is kevés.
2010. jan. 19. 19:20
9/12 anonim válasza:
19:20: EZ milyen igaz :D
2010. jan. 19. 19:26
10/12 anonim válasza:
Igen, de a csórók az eszüket használják pénz helyett...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!