Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinglik! Nektek is összefacsarodik a szívetek mikor láttok 1 párt összebújva csókolózni?
Nem összefacsarodik, hanem már a hányinger kerülget, ha valaki a metrón,buszon smárolgat összevissza.Nem tartom illendőnek.
A tudat maga, hogy nekem nincs párom,csak szexkapcsolatom már 2 éve, na az facsar ki leginkább. Bár az a pár óra maga a paradicsom,amikor vele vagyok. Számolom áltlaban a napokat vissza, hogy újra együtt "legyünk".
csak ha szilveszterkor vagyok szingli
//23f
Nem, és lehet én vagyok prűd de igazán ki lehetne bírni egy szobáig. Lassan már ott tartunk h kotont kell osztani a metron/buszon...
Mer egyszerűen nem bírják ki.
Én meg erre nem vagyok kíváncsi.
Am nekem tökéletes a szingli állapot, nincs kompromisszum azt csinálsz amit akarsz :)
Nincs veszekedés.
25 F
nem :)
még a szakításom napján sem! :) akkor láttam a suliban, hogy az egyik fiú barátom csókolózik meg ölelkezik az új barátnőjével, pedig engem kb 2 órája se dobtak ki...
én egyszerűen örülök más boldogságának, imádom a boldog párokat nézni, fel is dobja a hangulatomat :) (kivéve, ha tetszik a srác, aki éppen smárol egy másik csajjal...)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!