Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szinglik! Nektek is összefacsa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Liza6789 kérdése:

Szinglik! Nektek is összefacsarodik a szívetek mikor láttok 1 párt összebújva csókolózni?

Figyelt kérdés

2014. szept. 16. 19:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Nem összefacsarodik, hanem már a hányinger kerülget, ha valaki a metrón,buszon smárolgat összevissza.Nem tartom illendőnek.

A tudat maga, hogy nekem nincs párom,csak szexkapcsolatom már 2 éve, na az facsar ki leginkább. Bár az a pár óra maga a paradicsom,amikor vele vagyok. Számolom áltlaban a napokat vissza, hogy újra együtt "legyünk".

2014. szept. 16. 20:08
 12/21 anonim ***** válasza:
Néha :/ 15/F
2014. szept. 16. 20:11
 13/21 anonim ***** válasza:
olyankor irigylem oket, hogy szeretik egymast es nekem nem adatik meg soha, de orulok hogy legalabb nekik jo :)
2014. szept. 16. 20:13
 14/21 anonim ***** válasza:
Nagyritkán. Inkább csak akkor, ha olyan lányt látok, aki ránézésre nagyon szimpatikus, vagy az esetem.
2014. szept. 16. 20:14
 15/21 anonim ***** válasza:

csak ha szilveszterkor vagyok szingli

//23f

2014. szept. 16. 20:39
 16/21 anonim ***** válasza:
Nem, mert tudom, hogy nemsokára úgyis szétmennek, mert "van máááásik" (by: Eötvös Gábor).
2014. szept. 16. 21:45
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem, és lehet én vagyok prűd de igazán ki lehetne bírni egy szobáig. Lassan már ott tartunk h kotont kell osztani a metron/buszon...

Mer egyszerűen nem bírják ki.

Én meg erre nem vagyok kíváncsi.

Am nekem tökéletes a szingli állapot, nincs kompromisszum azt csinálsz amit akarsz :)

Nincs veszekedés.

25 F

2014. szept. 17. 11:44
 18/21 anonim ***** válasza:

nem :)

még a szakításom napján sem! :) akkor láttam a suliban, hogy az egyik fiú barátom csókolózik meg ölelkezik az új barátnőjével, pedig engem kb 2 órája se dobtak ki...

én egyszerűen örülök más boldogságának, imádom a boldog párokat nézni, fel is dobja a hangulatomat :) (kivéve, ha tetszik a srác, aki éppen smárol egy másik csajjal...)

19/L

2014. szept. 18. 20:39
 19/21 anonim ***** válasza:
Igen, gyakran. Mindíg eszembe jut az első szerelmem és néha nagyon hiányzik.
2014. szept. 22. 14:43
 20/21 anonim ***** válasza:
NEM
2014. okt. 4. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!