Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak az ilyen normális, nem lányos pasik?
Mint Adam (az énekes srác). Odavagyok az ilyenekért, de sehol nem találok ilyen normális, "pasis" pasit, ha értitek, mire gondolok. Hol tudnék ilyen fiúkkal ismerkedni?
http://www.youtube.com/watch?v=04fQTmvFfGo
Hát pl én talán normális vagyok de úgyse kellek senkinek szóval téma ejtve. :D
De szerintem ne itt barátkozz
Első: miért ne kellenél senkinek?
amúgy nem itt szeretnék barátkozni, csak azt a kérdést tettem fel, hogy milyen helyeken találhatók meg ilyen srácok magas koncentrációban. pl Paddy and the rats koncert, vagy ilyesmi esetleg?
Hát paddy and the rats az pont olyan zenekar hoy mindenki szeretheti szerintem én inkább az airbourne-re szavazok én legalábbis ott leszek és nem nevezném lányosnak magam.
23/f
Őket eddig nem ismertem, de így belehallgatva azt hiszem köszönhetek neked sok új kedvenc számot :)
Csak az a bajom, hogy egy barátnőm sem ilyen. Ők megmaradtak Taylor Swiftnél, így nem nagyon volna kivel elmennem egy ilyen koncertre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!