Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti nem féltek attól, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem féltek attól, hogy a randipartneretek nem csókol jól?

Figyelt kérdés

nekem már volt egy-két eset, hogy olyannal csókolóztam, akivel nem volt jó, mert nagyon béna volt...

oké, túléltem, de ha hosszútávra tervezek valakivel, akkor szeretném, hogy jól csókoljon.

ti nem féltek ettől?

mit lehet tenni, hogy mindenképpen jó legyen?

19/L

2014. szept. 15. 06:21
 1/3 anonim ***** válasza:
40%
csak a lanyok ilyen szemetek,hogy mar a csokot is kritizaljatok....Mennyetek a francba!
2014. szept. 15. 06:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Sokan csókolnak rosszul, és senki sem úgy születik, hogy jól csókolna. Ne két hétre válassz partnert, és akkor túlnyomó részt jól fognak csókolni.
2014. szept. 15. 06:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, ha van valami, ami igazán két emberen múlik, az pont a csók. :)

Ha a partneredben ösztönösen megvan mindaz, amitől annyira jól csókol, hogy később már a puszta gondolatára is hevesebben ver a szíved, akkor te magad is szép fokozatosan "felzárkózol" majd. Képes lesz előhozni belőled mindazt a szenvedélyt, amit még te sem sejtettél volna magadban.

Az a bizonyos zsongató csók, amitől a füled hegyéig beleremegsz.

Aki nem érzi ösztönösen, az majd a megfelelő partner mellett tapasztal eleget hozzá.

Márpedig csókból sosem árt a véget nem érő gyakorlás. :)

26/F

2014. szept. 15. 06:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!