Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit tesztek ha egy vihar közepén vagytok egy lánnyal, aki nagyon fél? Lányok, ti is féltek ilyen időben?
Figyelt kérdés
2014. júl. 30. 19:01
2/19 Mr. Truth válasza:
megpróbálnám elterelni a gondolatait:
"-Cica ne nézd a villámokat... sokkal látványosabb ahogy az a fa rádől a házra" :D
3/19 anonim válasza:
magamhoz ölelném, és betakarnám, és a fülébe suttognám, hogy ne féljen itt vagyok neki.
4/19 anonim válasza:
Nálunk most volt egy nagyon komoly vihar.Olyan hangos volt minden villámlás hogy alig mertem becsukni az ablakot. Na akkor jó lett volna mellettem egy srác :)
5/19 Mr. Truth válasza:
ma 19:06
miért nem szoltál? :D
6/19 anonim válasza:
gyorsan biztonságba húzódom , a lánnyal nem foglalkozom mentem a saros életem :)
7/19 anonim válasza:
19:07 Bocsi majd legközelebb :)
8/19 A kérdező kommentje:
19:06: Ugyanez.. :c Bár még most sem csitult le teljesen. :/
2014. júl. 30. 19:11
9/19 anonim válasza:
Azt tanácsolom neki, hogy bújjon el a szekrényben.
10/19 anonim válasza:
én nem félek, imádom a villámlást (pedig amúgy elég félős vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!