Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy szép, de nem normális lánnyal?
Figyelt kérdés
Nem azt értem nem normálison, hogy elmebeteg, hanem hogy más nézetei vannak a világról, kicsit életunt.2014. júl. 27. 21:07
3/6 anonim válasza:
Ha nem lenne barátnőm, olyannal akkor se kezdenék, aki depis. Az örömködő, mindig vidám lányok se jók, de az a minimum, hogy szeressen és tudjon is élni, legyen egy vagy több klassz hobbija, találja meg a helyét a világban. Ha nagyon jól nézne ki, talán elcsábulnék, és megdugnám, de járni nem tudnék vele 1-2 hónapnál többet jó szex mellett sem. Szeretni csak azt tudom, aki élni is tud.
4/6 anonim válasza:
szóval akkor most depis? Hát öö ja, bár azért ne az legyen, hogy az egyáltalán semmihez sincs kedve. Én se feltétlen szeretem pl a tömeget, hangulat függő.
Meg azért ne egész nap full negativitás. De ja összejönnék, aztán meg max szétmegyünk.
6/6 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, így összejönnék. Ha tud szeretni. 26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!