Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltek attól, hogy magányosan öregedtek meg?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor miért?2014. jún. 26. 19:49
6/14 anonim válasza:
Igen. Nem jó magányosnak lenni. Pár nélkül. Gyerekek nélkül. Egyszóval család nélkül.
Attól félek, hogy ki szeretne engem, ki lenne az aki mellettem volna az utolsó perceimben. Nem szeretnék úgy meghalni, hogy egyedül vagyok, hogy senki ne lenne mellettem és ne szorítaná a kezem. Szörnyű dolog a magány. Mostanában ebben vagyok. Nem kell ezen túl sokat magyarázni annak aki ezt már átérezte.
7/14 anonim válasza:
Én csak attól félek, hogy most fiatalon, magányosan meghalok. Ha megöregednék, annak már önmagában is örülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!