Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan ember aki megérdemli, hogy magányosan élje le az életét?
4-essel maximálisan egyetértek,mivel én is kb. ezt élem át,szóval tudom miről van szó.
A kérdésre válaszolva azt amik velem történtek és ami miatt magányos vagyok,illetve ami évek óta történt velem az életemben,hát a legrosszabb ellenségemnek se kívánnám.Azokat a fizikai és lelki fájdalmakat és problémákat senki ne élje át így.
Régen még én is azt hittem,majd lesz barátnőm meg stb. Mára már nem is érdekel,valószínűleg egyedül fogok maradni magányosan... Én sem ezt szeretném persze,de hát nem jön össze semmi. :/
22/F
teljesen egyetértek a leírtakkal (Y)
F/19
Tök mindegy ki és mit gondol arról, hogy valaki mit érdemel.
A sírodban nem vigasztal az a mondat, hogy többet érdemeltél volna, de az se keserít, hogy ha kevesebbet.
Az érdemeket olyan emberek osztják, akiknek a jogot, hogy érdemet oszhassanak, más emberek, netán maguk adták. Ugyan...
Szóval egy élethelyzet kialakulásának valóságosabb okai vannak, mint hogy ki szerint mit érdemel a személy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!